Kiba55 isimli üyenin son içerikleri

1. K

180hz 2.0 veya 2.1 hdmi kablo önerisi

hocam 860 tl yerine bu nasıl? https://www.amazon.com.tr/dp/B00DI89RRS diğer forumlardada görmüştüm sanırım bu kabloyu
  2. K

180hz 2.0 veya 2.1 hdmi kablo önerisi

gigabye g24f2 kulanıyorum hdmi kablosu dokununca ekran flicklenip kapanıyor falan değişik şeyler oluyor. 3 metre hdmi kablo önerirseniz sevinirim. (ddu falan demeyin hiç denedim)
  3. K

Laptopa monitör bağlayınca FPS değerleri yarıya düşüyor

hz olarak problemim yok sadece fps çıkmıyor yani monitör bağlanınca pc oyunda kasıyor. bağlı değilken aldığım fpsi bağlıyken alamıyorum 30 40 fps kaybediyorum
  4. K

Manyetik Klavye Önerisi

gameraider k1 he öneririm
  5. K

2.1 olmadığı için gsync açamıyorum ama freesync var o da kapalı hocam vsync falanda kapalı
  6. K

hocam yok normalde 180 hz veriyor. kablo 2.0 1776361241 monitörün kablosunu kullanıyorum. 1776361296 monitörün kablosu hocam. değişeyimmi?
  7. K

İyi sosyaller. Başlıkta da belirttiğim gibi böyle saçma bir olay yaşıyorum. Ghost of Tsushima'da 60-100 FPS arası alırken (laptop ekranı ile) bu sayılar monitör takınca 60'ı geçmiyor. Sadece ikinci ekran açık denedim. Laptop ekranını kapattım, ölçekler falan aynı. Çözünürlük aynı. Ölçeği...
  8. K

Omen 16 termal macun değişimi sonrası kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor

sorun o kadar saçmaki hocam. soldaki fanın üstündeki flex kablosunu söküp açtığım zaman pc düzeldi.
  9. K

Yok hocam yeniledim gene değişen yok ince sürdüm. Pedler yerine putty koymayı düşünüyorum yarın. Pedler cidden aşırı yumuşak ve çok çabuk dağılıyor onun dışında aklıma gelen bişey yok
  10. K

Oturdu hepsi tamam ama gene değişen bişey yok. O çapraz vida olayi ise üstündeki numaralara göre ilerliyorum zaten 1775941764 Ped sakız gibi hocam onda olabilir mi? Aşırı yumuşak
  11. K

Kral yok ya oturdu hepsi anlamıyorum ki neden. Fanlar çalışıyor zaten
  12. K

Bu laptopu temizlerken bir sorun ile karşı karşıyayım. Bilgisayar kasası full takılınca açılmıyor, kasası vidasız şekilde takılmadan üstünde durduğu zaman 5 dakika sonra kapanıyor. Sadece termal macunlarını yeniledim. Fanlarını temizledim. (termal macun yenileme öncesi temizleyip sonradan...
  13. K

Araç içi kamera önerisi

He pardon hocam sanirım sizde arıyorsunuz.
  14. K

Araç içi kamera önerisi

3k bütçe ile ne alınabilir?
  15. K

Laptop standı önerisi

Arkadaşlar böyle bi stand buldum sizce alınır mı? https://ty.gl/xai1uygg51crr bide bunun yerine ek olarak https://ty.gl/ebvuwy8v2vc4h bu mevcut
Geri