Kiba55 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Xdrive anka kullanıyorum ben memnunum
  2. K

20/25 Bin TL Sadece Valorant Oynanacak Laptop Arıyorum.

En son oynadigimda 200 300 fps arasi degisiyor. Sıkıntısı yok temiz cihaz
  3. K

Kanka piyasadan cok anlamiyorum çok değişiyor bana bi arkadas yardimci olmustu
  4. K

https://shbd.io/s/wvlz8awn şöyle bir şey var bende hocam istersen düşünebilirsin
  5. K

Elektrikli Scooter Önerisi

çok dik bi yerde oturmuyorum çoğunlukla düz burası. 900w segway g2 max 900w fena olmaz diye düşünüyorum sizce?
  6. K

belki zorlarım 16 17 de üstü cıkmaz ama ya
  7. K

ikinci elde çıkmazmı hocam?
  8. K

İyi sosyaller. 15k bütçe ile sıfır veya ikinci el elektrikli scooter bakıyorum. Scooterda istediğim özellik süspansiyonlu olması ve modifiyeye açık olması yazılımla limit kaldırma vs. Tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  9. K

4k Ya Kulaklık Önerisi

Mikrofonu falan nasıl
  10. K

4k Ya Kulaklık Önerisi

Bi aralar bende cloud 3 ü severdim sonra ses popping denilen şey çıktı. Birden ses patlaması falan yaşıyorum deli etti. Garantiden ikinci gelen kulaklığımdı. Kablosuz olmasıda şart değil bu arada.
  11. K

4k Ya Kulaklık Önerisi

Cloud 3 ü 3500 TL'ye iade edip başka kulaklığa gecmeyi düşünüyorum. Müzik ve fps oyunlarına uygun kulaklık önerirseniz sevinirim.
  12. K

Yardım Dolby Atmos Mu Yoksa Steam'deki Boom 3d mi? (Tavsiye Lazım)

Cloud 3 kullanıyorum hocam dts i çok kurcalamadım ama ben büyük ihtimal 3d boom alırım laptop kullandığım için
  13. K

Kral yorumun için teşekkürler öncelikle. Büyük ihtimalle 3d boom alırım diğerlerinde dediğin gibi hoparlör olayı yok
  14. K

hocam 600 tl dolby atmos ya 1779737074 cloud 3 kullanıyorum dts unbound var da pek beğenemedim. sound boom veya dolby atmos düşünüyorum
  15. K

Beyler selam, Kulaklığın ses sahnesini genişletmek, özellikle FPS oyunlarında (Valorant, CS, CoD vs.) ayak seslerinin yönünü (sağ, sol, yukarı, aşağı muhabbetini) daha net çözmek için bir uzamsal ses / 3D surround yazılımı almayı düşünüyorum. Film izlerken falan da o sinematik derinliği versin...
Geri