Kiba55 isimli üyenin son içerikleri

1. K

4k Ya Kulaklık Önerisi

Mikrofonu falan nasıl
  2. K

4k Ya Kulaklık Önerisi

Bi aralar bende cloud 3 ü severdim sonra ses popping denilen şey çıktı. Birden ses patlaması falan yaşıyorum deli etti. Garantiden ikinci gelen kulaklığımdı. Kablosuz olmasıda şart değil bu arada.
  3. K

4k Ya Kulaklık Önerisi

Cloud 3 ü 3500 TL'ye iade edip başka kulaklığa gecmeyi düşünüyorum. Müzik ve fps oyunlarına uygun kulaklık önerirseniz sevinirim.
  4. K

Yardım Dolby Atmos Mu Yoksa Steam'deki Boom 3d mi? (Tavsiye Lazım)

Cloud 3 kullanıyorum hocam dts i çok kurcalamadım ama ben büyük ihtimal 3d boom alırım laptop kullandığım için
  5. K

Kral yorumun için teşekkürler öncelikle. Büyük ihtimalle 3d boom alırım diğerlerinde dediğin gibi hoparlör olayı yok
  6. K

hocam 600 tl dolby atmos ya 1779737074 cloud 3 kullanıyorum dts unbound var da pek beğenemedim. sound boom veya dolby atmos düşünüyorum
  7. K

Beyler selam, Kulaklığın ses sahnesini genişletmek, özellikle FPS oyunlarında (Valorant, CS, CoD vs.) ayak seslerinin yönünü (sağ, sol, yukarı, aşağı muhabbetini) daha net çözmek için bir uzamsal ses / 3D surround yazılımı almayı düşünüyorum. Film izlerken falan da o sinematik derinliği versin...
  8. K

3b Ses Program Önerisi

Bu aralar ses için 3B program aramaktayım. Bilgisayarımda bang olufsen var fakat pek verimli bulamadım bende Dolby Atmos gibi seçeneklere yönelmek istiyorum. DTS unbound var bu pek hoşuma gitmedi. Dolby Atmos ise fena değil ama hoparlör üzerinden nasıl kullanacağımı çözemedim kulaklıktan verdiği...
  9. K

Mchose A5 Ultra Makro Yok

mchose a5 ultrada makro açamıyorum seçenek yok şuan bilen arkadaşlar var mı acaba? eskden açılıyordu
  10. K

Multimetre Önerisi 600-1000 Tl

arkadaşlar iyi sosyaller. multimetre arıyorum ne iyi ne kötü hiç bir bilgim yok. böyle laptopun güç çıkışını ölçme kapasitörleri mosfetleri ölçme için kullanacağım bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  11. K

180hz 2.0 veya 2.1 hdmi kablo önerisi

hocam 860 tl yerine bu nasıl? https://www.amazon.com.tr/dp/B00DI89RRS diğer forumlardada görmüştüm sanırım bu kabloyu
  12. K

180hz 2.0 veya 2.1 hdmi kablo önerisi

gigabye g24f2 kulanıyorum hdmi kablosu dokununca ekran flicklenip kapanıyor falan değişik şeyler oluyor. 3 metre hdmi kablo önerirseniz sevinirim. (ddu falan demeyin hiç denedim)
  13. K

Laptopa monitör bağlayınca FPS değerleri yarıya düşüyor

hz olarak problemim yok sadece fps çıkmıyor yani monitör bağlanınca pc oyunda kasıyor. bağlı değilken aldığım fpsi bağlıyken alamıyorum 30 40 fps kaybediyorum
  14. K

Manyetik Klavye Önerisi

gameraider k1 he öneririm
  15. K

Laptopa monitör bağlayınca FPS değerleri yarıya düşüyor

2.1 olmadığı için gsync açamıyorum ama freesync var o da kapalı hocam vsync falanda kapalı
Geri