KichyKitty isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim ATTACK SHARK X3 49g SUPERLIGHT 902 TL

steelseries rival 3 wireless mu bu mouse mi suan elimde var satarsam bunu alabilirim
  2. K

❌İndirim Bitti! KTS-1185 Hoparlör 13,90 TL

Kapatıldı satışa
  3. K

Pegasus kampanyasında farkettiğiniz indirimli biletler

Hocam bendede var aynısından ucuz bulabilirsen benide etiketler Misin 😊
  4. K

düşük fps sorunu laptop

Merhaba ekran kartı sürücüsünü yeniden kurana kadar oyunlarda düşük fps alıyom kurunca yüksek alıyom nasıl düzeltebilirim. (her açtığımda böyle oluyor) 1695818818 laptop acer nitro 5 3060 95w , i5 11400h 24 gb ram
  5. K

Yardım Wİ-Fİ bağlantım kopuyor bir daha bağlanamıyorum

Modemimi açıp kapadığımda 10-15 dkk wifiye bağlı kalabiliyorum ardından atıyor ve giremiyorum modemi aç kapa yapmam lazım. kablosuzumda sorun yok ve bunu bütün akblosuz cihazlarda yaşıyorum sorun nedir internet sağlayıcım yardımcı olmadı.
  6. K

Yardım Trendyol elmacik satıcısından aldığım ramler

Geçen günlerde Trendyol elmacik satıcısından 1 adet 16 gb cl22 3200mhz ddr4 Kingston marka bir laptop rami aldım ama elime geçen ürün fotoğraftaki gibi değil aksine siyah ve üstündeki chipsetlerde Kingston ibaresi yerine halka içinde m ibaresi vardı bunun üzerine satıcıya replika ram...
  7. K

acer nitro 5 an515-55 hakkında düşünceleriniz?

Ramin cl ve mhz değerine bakma şansın var mı
  8. K

Acer nitro 5 an515-57

Merhaba ğrün elinize ulaştı mı
  9. K

Yardım Acer nitro 5 (515-57 529m) ram

Acer nitro 5 rtx3060 laptob aldım yanına ramde almak istiyorum daha önce alan kullanan varda Ramin özelliklerini söyleyebilir mi
  10. K

Çözüldü✓ acer nitro an515-45 sizce alınır mı?

Aldın mı aldıysan memnun musun
  11. K

Acer marka laptop alınır mı ?

İnteli alıcam büyük ihtimalle
  12. K

Zaten en uygunu Media Markt diğerleri daha pahalı aceri alıyorum o zaman teşekkür
  13. K

O kadar çıkarabilsem macbook alırımda maalesef maximum 900-950 zorlanır hocam yinede saolun
  14. K

Garantiyle işim yok Türkiyede işlemiyor zaten ekranı neden kötü ve beni idare etmez mi 3 yıl derslerde 1661363442 Neden alınır ?
Geri