Kido isimli üyenin son içerikleri

1. K

27 inç monitör tavsiyesi

Msi Optix G271 - indirime girdiği taktirde 1800TL fiyat bandına düşmektedir.
  2. K

Corsair Katar pro mu Logitech g203 mü almalıyım ?

Logitech G203 kullanıcı olarak söylemek isterim ki bir çok mouse kullandım ve çok büyük miktarda paralar harcadım mouse üzerine ve hepsinde genelde tuşu bozuldu orta tekerlek sorun yarattı gibi şeyler oldu. Uzun süredir g203 kullanmaktayım ve verdiğim paranın performans ile neticesi...
  3. K

oyunları ve windowsu c diskinden d diskine aktarma

https://www.epicgames.com/help/tr/epic-games-store-c73/baslatici-destegi-c82/epic-games-baslaticisi-ndan-yuklenen-bir-oyun-bilgisayardaki-baska-bir-dizine-nasil-tasinir-a7189
  4. K

oyunları ve windowsu c diskinden d diskine aktarma

Eğer oyunların diye bahsettiğin şey steam kütüphanesi ise steam kütüphane ayarlarından yerel disk d üzerinde bir kütüphane oluşturup oyunları o kütüphaneye taşıman gerekmektedir. Taşıma işlemini yaptıktan sonra steam kütüphanesi otomatik taramaya başlar ve oyunlar kaldığı yerden devam edecektir...
  5. K

Laptop'um oyunlarda 10 dakika sonra kasmaya başlıyor

Sistem bilgilerini bizimle paylaşmadığın sürece sorunun ne olduğu hakkında birden çok teori üretebiliriz. Sorunlarınızı sistem bilgilerini paylaşarak dile getirirseniz çözüm süreciniz hızlanır.
  6. K

steam hesabımı açamıyorum

Bunu steam destek ile iletişime geçerek sorunu çözüme kavuşturabilirsin.
  7. K

Twitch yayıncılığı için Ryzen 5 1600 + GTX 1650 sistemde kaç P ve bitrate kullanmalıyım?

Bitrate konusunda bilgi verebilmemiz için internet hızında yer alan upload bilgisini bizimle paylaşman gerekmektedir. Bir çok oyunda tabii ki yayın yapabilirsin ama mükemmel bir performansla bu yayınları gerçekleştirebileceğini söylemem.
  8. K

HyperX Cloud 2 önerir misiniz?!

Oyunu gerçekten profesyonel düzeyde oynamaya özen gösteriyorsan tabi ki bütçeni yüksek tutarak kaliteli bir kulaklık tercih etmelisin. Sadece eğlence ve vakit geçirmek için düşünüyorsan o miktarda paralar ödememelisin. Hyper X Cloud 2 konusuna gelecek olursak gerçekten FPS camiasında en verimli...
  9. K

akım korumalı priz ne işe yarar ?

Ani gelen voltaj değerinin elektronik bileşenlere zarar vermemesi adına düşürmeyi ve cihazları korumayı sağlar. Yeni teknolojiye sahip cihazlarda bu koruma zaten mevcut daha 2 ay içerisinde 10 yıllık 2 adet monitörüm ani voltaj nedeni ile hasar aldılar. Yeni elektronik cihazların korumasının...
  10. K

Öneri SteelSeries Arctis 9 benzeri Wireless kulaklık önerisi arıyorum.

Arkadaşım şuanda Arctis1 Wireless kullanmakta, Arctis9 Wireless modeli ile aynı empadans değerleri ve frekans değerlerine sahip mikrofona sahipler. Kendisi Cloud 2´den geçti Arctis1 modeline ve ses konusunda hiç bir problem yaşamıyoruz kendisi ile discord üzerinde. Tabi Arctis9 kullanan birinin...
  11. K

İkisi arasında oynayan fiyat farkı 200-300 TL bandında bu fiyat farkı sorun yaratmayacaktır bana. Steelseries sitesinde parçalarının alınabildiği konusunda fikrim yoktu bunu öğrendiğim iyi oldu bu konuda bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Uzun süreli kullanıp yorum yapan birinin olması çok...
  12. K

Detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim az önce ikisinin kıyaslanmasına site üzerinden bakıyordum görünen değerlerde cloud2 wireless daha iyi olduğunu gösteriyor ama bazı konularda arctis9 daha öne geçmiş durumda. Arctis kullanıcılarının yorumlarını görmeden tam karar veremeyeceğim tekrardan...
  13. K

Merhabalar arkadaşlar bu fiyat bandında uzun zamandır kablosuz kulak arayışı içerisindeyim. Uzun süredir MSI DS502 kullanıyorum ve kablolu kulaklık kullanma durumundan çok sıkıldığım için farklılık aramaktayım. Piyasada birden çok kablosuz kulaklık yer almakta gerek oyun gerek video, müzik...
Geri