Bu tip dosya ismi bozulmaları genelde SD kartın dosya sisteminin çöktüğünü gösteriyor. Hemen kartı kullanmayı bırak ve ücretsiz PhotoRec programını dene - özellikle JPEG gibi fotoğraf dosyalarını ham veri olarak tarayıp kurtarabiliyor. Kurtardığın dosyaları başka bir diske kaydetmeyi unutma...
Elbette önce Recuva veya Photorec gibi ücretsiz yazılımları deneme şansınız var. Bu işe yaramazsa, iBoysoft veya Disk Drill'i deneyin, ancak bunlar genellikle yaklaşık 50 dolara mal olur.
Farklı Bir Kurtarma Programı Kullanmak: Recuva’yı denemişsiniz, ancak bazı daha gelişmiş programlar da mevcut
Ücretsiz:
R-Studio
PhotoRec
TestDisk
Ödenmiş
iBoysoft Data Recovery for Windows
Disk Drill
Disk Sağlığını Kontrol Etmek: Diskin fiziksel durumu hakkında bilgi edinmek için...
Selam,
PhotoRec ve Testdisk gibi daha fazla ücretsiz kurtarma programı.
Bu işe yaramazsa, genellikle belirli dosyaların taranmasını ve kurtarılmasını ücretsiz olarak sunan ücretli programlar olan iBoysoft veya Disk Drill'i deneyebilirsiniz.
Herkese merhaba,
Mac'imdeki verilerimi kaybettim ve iBoysoft data recovery for Mac adında bir kurtarma aracı buldum. Bilgisayarımı taramak için kullandım ve aslında kayıp verileri gösterdi (silinen fotoğrafları ve videoları görebiliyorum). Ancak verileri kurtarmak için 40 dolar ödemem...