Kil_Switch isimli üyenin son içerikleri

1. K

Kasa Çalışmasına Rağmen Monitör Açılmıyor

Yanlış takmadığıma eminim hocam 1791240715 Anakart:Asus h81m-k Ekran kartı olmadan çalışıyor anakartın VGA çalışıyor başka bir ekran kartı ile denedim sonuç aynı
  2. K

Evet 1791218909 Televizyon denedik açılmadı gene Ekran kartım GTX 1070 İşlemci i7 4790 PSU MSİ Mag A600DN 600W 80+ Monitör: Eski 60hz acerlerden Monitör hiç gelmiyor full siyah ekran ekran kartında sorun olduğunu düşünmüyorum güç geliyor daha dünde çalışıyordu yani ellediğimde ısınıyor ekran...
  3. K

Kasa yanmasına rağmen monitör açılmıyor Denediklerim ekran kartı olmadan ramleri taktım çalıştı ekran kartını takınca çalışmıyo bios pilini çıkarıp taktım anakarttan VGA ile görüntü geliyor ekran kartından ise HDMI ile bağlıyorum monitöre ise HDMI VGA dönüştürücü kullanıyorum yani dün...
  4. K

Sistemimde 1.RAM slotum çalışmıyor

denedim kaç sefer hala olmadı
  5. K

Sistemimde 1.RAM slotum çalışmıyor

Sistemimde 1.RAM slotu çalışmıyor.4 GB RAM DDR3 kullanıyorum yetersiz geldiği için yeni bir ram aldım ama aynı marka değil mhz değeri cl değeri hepsi aynı ama RAM ı çıkarıp takdıgımda 1.slot çalışmadı 2.slota takdığımda çalışmaya devam etti ramde problem yok sorun nedir?
Geri