kilicc isimli üyenin son içerikleri

1. kilicc

25.000 TL'ye laptop onerisi lazim

hosuma gitti dostum peki buna bi 8 lik daha takarsam bana ne kadar tutar 1726068574 tuf'a* 1726068701 icindeki ramin aynisindan tek 8 lik bulabilecek miyim yoksa cikarip yeni 2x8 mi takmam gerekecek
  2. kilicc

25.000 TL'ye laptop onerisi lazim

selamlar dostlar universitede kullanacagim ve icinde ara sira oyun oynayacagim bir laptop ariyorum. valorant, the witcher 3, the crew 2, cs2 gibi oyunlar oynuyorum ekran karti nvidia tercih ediyorum, 3050, 3060, 4050, 4060 olabilir hangisi fiyata uyarsa rami 16 gb ve depolamasi 512 nvme olmali...
  3. kilicc

Yardım gamepower medusa mikrofon sorunu

arkadaslar gamepower medusa 7.1 kulakligimin mikrofonunda oyun oynarken cizirti sesi verme gibi bir sorun var. bu sorun pc bostayken olmuyor ornegin masaustundeyken ya da discorddayken ses tertemiz giderken herhangi bir oyun oynayinca mikrofondan cizirti sesi gitmeye basliyor (ses biraz yuksek)...
  4. kilicc

gamepower medusa mikrofon sorunu

arkadaslar gamepower medusa 7.1 kulakligimin mikrofonunda oyun oynarken cizirti sesi verme gibi bir sorun var. bu sorun pc bostayken olmuyor ornegin masaustundeyken ya da discorddayken ses tertemiz giderken herhangi bir oyun oynayinca mikrofondan cizirti sesi gitmeye basliyor (ses biraz yuksek)...
  5. kilicc

palit 1650 gp oc anakartimla uyumlu mudur

yeni pc almicaz sadece ekran karti arkadasim pcyi 1 yildir kullaniyor anakart filan her sey dahil sadece gpu uyumlu mu onu merak ettim
  6. kilicc

palit 1650 gp oc anakartimla uyumlu mudur

apu kullanan arkadasim pcsine 1650 alacak herseyi sectik ekran karti pc ile uyumlu mudur? pc: anakart: https://www.hepsiburada.com/gigabyte-a320m-s2h-amd-a320-3200mhz-oc-ddr4-socket-am4-pci-e-anakart-pm-HB00000AJUES islemci...
  7. kilicc

en fazla 50tlye mousepad önerisi

klavye ve mouse u kapsayacak geniş bir mousepad bakıyorum en fazla 50tl olacak şekilde. kenarları dikişli olursa iyi olabilir onun dışında kaymasın yeterli.
  8. kilicc

600tlye kulaklik onerisi

su an gamepower medusa kullaniyorum mikrofonu cok kotu oyun acinca ayni arkamda kopek hirliyormus gibi ses veriyor 600tlye kulaklik almayi dusunuyorum ve dusundugum markalar corsair logitech razer steelseries hyperx aklimda 2 tane kulaklik var bunlari alabilirim ama kotu yanlari varsa lutfen...
  9. kilicc

720p 30fps yayın için 3mbps upload yeterli mi

discordda 720p 30fpste yayin yaparken 3mbps upload yeterli mi? ve ayrica yayindayken oyunda pingimin çıkması gibi sorunlar yaşar mıyım?
  10. kilicc

Öneri 200-250 TL'ye mouse önerisi

3 yıldır kullandığım g300s vefat etti (tıklamaların yarısını algılamıyor) zamanında 80tlye almıştım rahmetliyi şuan 200tlyi geçmiş 200-250tlye en çok performans alacağım mouse önerilerini bekliyorum. not: genellikle lol, csgo, valorant, apex gibi oyunlar oynuyorum
  11. kilicc

200-250tlye mouse önerisi

3 yıldır kullandığım g300s vefat etti (tıklamaların yarısını algılamıyor) zamanında 80tlye almıştım rahmetliyi şuan 200tlyi geçmiş 200-250tlye en çok performans alacağım mouse önerilerini bekliyorum. not: genellikle lol, csgo, valorant, apex gibi oyunlar oynuyorum
  12. kilicc

Konsolların vergisi düşmüş

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-playstation-5-oyun-konsolu.html 1609435635 https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu.html
  13. kilicc

600-700 ₺ ekran kartı önerisi

onlar 1000-1300tl oldu hocam
  14. kilicc

sistem bu fiyatı hak eder mi

500 tl ekleyip işlemciyi 3600 yapsan mükemmel olur ileride yükseltmek istersen ryzen 5 3600 rtx 3070 i bile besler ama yine de sistemin güzel
  15. kilicc

Öneri 500tlye psu önerisi.

FSP Hydro K 500 alıyorum o zaman.
Geri