İdare eder trde ortalama yada küçük 1 tık 1 2cm hafif kısa asıl kısalık 1.70 altıdır ama boyun yeterli yani kafaya takılcak bi durum yok bende 76 falanım en güzel erkek boyuda bence 1.80 falan fazlası abartı
tabii ki değil ağabey benim yaşımda bilede hiç değildir öylesine örnek verdimde sadece hani ortalıkta çok fırlama dolmuşkende ben daha geçen seneye kadar 2 elimin farkına anca varmıştım sadece sen çok normal karşılar gibi gelince ondan şey yaptım kusura bakma aslında onlarda haklıydı tuhaflığım...
Ağabey ergenlik değil değil doğuştan baya böyle hadi en akıllı bile olsan ailen bile durduk yere 1000 defa yüzüne aşağılarcasına vursa bitersin psikoloğada gittim 2 seneden fazladır diyorum hele şu ortaokul bittinden beride durum böyle kaç aylardırda evde yanlızım 11 12 yaşında çocuk eline...
Herkese selam 16 yaşındayım okul olayım yok kaç aylardır evdeyim yanlızlık şu sıralar az çok dank etmeye başladı hernekadar takır takır günler geçsede ne kursu aktivitesi önerirsiniz bu yanlızlık 2 seneden fazladırda asıl var ortaokuldan sonrası lise bomboş geldi depresyon kısaca gerçi liseden...
Hayatta herkes tek başınadır sırtını tek yere getirmiycek biri birileri varsa insanın ailesi anne baba kardeş abi abla en kral arkadaşta olsa heleki bu devirde yarına hiç seni tanımaz milyonda bir ihtimal 2 3 arkadaş sırtını yere getirmiycek sana denk geldiyse senin varsa o konu ayrı hocam
Korkunçluk bi durum yok şuanki hayatına bakman lazım tamamen hocam kafanı böyle ölümden sonrasına takmakda nedir yaşarken aklını boşa çürütme bu işlerle