Kimblee isimli üyenin son içerikleri

1. K

FiveM drop sorunu (video)

FiveM'de videoda gördüğünüz üzere aralıklı droplar yiyorum. Biraz can sıkıcı bir hal almaya başladı. Sistem özelliklerim şu şekilde : GPU : 4070 Super CPU : R5 5600 RAM : 2x16 32GB 3600Mhz Oyun ayarları birkaç ayar hariç normalde kullanıyorum. Extented texture budget de orta seviyelerde. Bu...
  2. K

Ekran kartı fanları(sanırım) full dönüyor ve siyah ekrana atıyor

Teknik servise garantiye gönderdim hocam ben çözüm bulamadım.
  3. K

Ekran kartı fanları(sanırım) full dönüyor ve siyah ekrana atıyor

Masaüstünde bilgisayar beklerken birden siyah ekrana düşüyor ve ekran kartı fanları full hızda çalışıyor. Oyundayken veya OCCT stress testindeyken falan yapmıyor. Ekran kartını 2-3 hafta önce satın aldım. Arada bir yapıyordu ama artık daha sık yapmaya başladı gibi. BIOS'u yeni güncelledim. DDU...
  4. K

Ekran Aniden Gidiyor Ekran Kartı Fanları Son Hız Dönüyor

4070 superle birebir aynı sorunu bende yaşıyorum şuanda çözümünü bulabildiniz mi hocam?
  5. K

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu kasaya sığarmı

Ryzen 5 5600 işlemciyi wraith prism ile kullanıyorum fakat son zamanlarda sıcağın da etkisiyle sanırım 80 dereceleri görmeye başladı yükte. Boşta da 55 derece civarında çalışıyor. Bu sebepten kule tipi soğutucu almaya karar verdim. Araştırdığıma göre en iyi kule tipi soğutucu buymuş sanırım ...
  6. K

Ekran kartı önerisi 30k

600W PSU ile bir sorun oluşturur mu peki acaba
  7. K

Ekran kartı önerisi 30k

Gigabyte GAMING OC modelinin kutusunda 4 years warranty yazıyor ama gördüğüm kadarıyla. 4 yıl mı oluyor GAMING OC'lerin garantisi bilginiz var mı?
  8. K

Ekran kartı önerisi 30k

O kadar para verip AMD sürücüleriyle uğraşmak istemiyorum hocam ya. Eski AMD ekran kartım da VRAM arızası vermişti zaten. Sıcak bakmıyorum bu sebeple. NVIDIA olursa daha iyi olur. Yine de teşekkür ederim. 4070 super almayı düşünüyorum ben de şimdilik zaten ama Zotac yerine daha uzun ömürlü...
  9. K

Ekran kartı önerisi 30k

Merhaba iyi günler. 30.000 bütçeyle ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. Hangi ekran kartını önerirsiniz? İncelediğim kadarıyla Gigabyte 4070 Super GAMING OC modeli kafama yattı gibi. Şuan sistemimde R5 5600 işlemci 32 GB ram var fakat ilerleyen zamanlarda işlemciyi güncelleyeceğim. Önerinizi...
  10. K

Bilgisayarımdan mining mi yapılıyor?

bitdefender ile tarama yaptım hiçbir şey çıkmadı
  11. K

görev yöneticisinde gözükmüyor hiçbir şey
  12. K

Merhaba iyi günler. FiveM oynarken normalde ekran kartı kullanımım yüzde 60 70 civarlarında seyrederken bazen kullanım bir anda yüzde 100'e fırlıyor. Oyun 120 fpsden bir anda 50 fpslere düşüyor ve FiveM'deki bazı scriptleri kullanamamaya başlıyorum. Örneğin envanteri açamıyorum veya F3...
  13. K

Ekranda pikseller gidip geliyor sorun hangi parçada??

sizin kullandığınız ekran kartı nedir
  14. K

Donanımsal hızlandırmayı kapatınca çözüldü. Çok teşekkür ederim. Peki donanımsal hızlandırıcı açıkken neden bunu yapıyor o konuyla ilgili bir bilginiz var mı? Bunun bir çözümü mevcut mu acaba? 1713039616 Sizin için de çözüm donanım ivmesini kapatmak büyük ihtimalle sorun buradan kaynaklanıyor.
  15. K

kablo olarak aw2523hf'den çıkan orjinal display kablosunu kullanıyorum. pek kablodan olduğunu düşünmüyorum açıkçası eski monitörle de oluyordu çünkü. 1713038915 tabii ki çözümü bulursam iletirim siz de bulursanız iletirseniz sevinirim. sizin ekran kartınız neydi acaba bir şeyler ortak olabilir mi?
Geri