KimBuAdam isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım 3500TL Bütçeli Klavye Önerisi.

Olur açiyim ben ya 1777027102 hangi kategori de bulablirim acaba
  2. K

Marka takıntım yok iş görsün yeter benim için ama bulamıyorum işte
  3. K

Baya iyi almışsınız :D ben ekipman konusunda çok titizim ya bu arada önerebileceğiniz bir mousepad varmı çok sorun yaşadım mousepad lerden
  4. K

Vallla Hocam 3200 Tl ye almıştım ben benim baya hoşuma gitti hem FPS oyunları oynuyorum hemde Fivem oynadığım için Num tuşları olmadan sıkıntı yaşıyorum ondan ötürü tercih ettim. Arka plan ise normalde her yerde koyu tercih ediyorum sadece burda açık renk alışkanlık olduğu için öyle :D
  5. K

Yaklaşık 2 hafta oldu alalı şuanda bi sıkıntısını görmedim. Tabi yine taktir sizin 1777021414 Valla bende öyle düşünüyordum ön yargılıydım klavye arıyordum uzun zamandan beri yorumlara ve değerlendirmelere baktım aliyim dedim şuanda bi sıkıntı çıkmadı henüz ilerde çıkar mı bilemem Bu da fotosu
  6. K

Şöyle kullanıyorum ben orda menü kısmı var ve bt geçişi çok rahat oluyor. 3 adet bluetooth geçişi mevcut cihazlar arasında çok raaht ve fızlı bir şekilde geçiş sağlanabiliryor ben tablette ve bilgisayarda kullanıyorum genelde kablolu, virless. ve bt arasında çok hızlı geçiş sağlanıyor ve iş görüyor.
  7. K

Yardım Klavye önerir misiniz (Fps oyunları için valo-cs-apex) 5k bütçe

Hocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim bu da inceleme videosu
  8. K

Oraya Driver üzerinden istediğiniz Gifi ekleyebilirsiniz gayet güzel ve hoş :)
  9. K

7-8k klavye ve kulaklık önerisi

gayet Güzel kullaklık bence de olabilir
  10. K

Hocam ben geçenlerde bir Havit Gamenote KB923L Pro Aldım baya güzel ve hoşuma gidiyor kullanışı 3200 dü aldığımda şuan 3500 Civarı bişey indiirm yakalrsan almanı tavsiye ederim TKL değil ama olduça güzel İnceleme Videosu burda
  11. K

Kola Müdavimlerine Bir Sorum Var?

Ben Zero tercih etmem açıkçası çok kötü
  12. K

Çözüldü✓ Ofis / Çalışma koltuğu önerisi

https://amzn.to/4cqvyuv Buna göz atmanı tavsiye ederim Hocam
Geri