KimliksizPro isimli üyenin son içerikleri

1. K

Linux'ta oyunlarım çalışmıyor

değiştirmeden olmazmı ? 1753877118 değiştirmeden olmazmı ?
  2. K

Linux'ta oyunlarım çalışmıyor

Linux’ta hiçbir oyunumu oynayamıyorum. Steam’den oyunları başlatınca hiç açılmıyor, ama Wine ile başlatınca sadece The Last of Us 2’nin launcher’ı geliyor. Sonrasında DX12 hatası veriyordu galiba, hatayı tam hatırlamıyorum. Yusuf abinin oyun rehberini izledim, yine de çalışmadı. Cachy OS ve...
  3. K

CUSTOM ROM SONRASI NV DATA İS CORRUPTED !!! REDMİ NOTE 12 4G

cihaz zaten direnç ile ımei atılmış yurt dışı 1731151639 şuan cihaz yeniden başlaya başlaya kendini fastboot moduna aldı
  4. K

CUSTOM ROM SONRASI NV DATA İS CORRUPTED !!! REDMİ NOTE 12 4G

booloader açtım dün bugün Black Lite V4 kurdum sonrasında telefon açılmadı bu hatayı aldım Lütfen Yardııım
  5. K

telefonu modeme bağlayıp aynanda pc ye bağlayıp lan oynama(açıklama bak)

hocam arkdaşımda tablet var yazmayı unutmuşum
  6. K

telefonu modeme bağlayıp aynanda pc ye bağlayıp lan oynama(açıklama bak)

arkadaşlar köydeyim şuan bilgisayarı modeme bağlayacak int kablosu yok satan bir yerde yok burda kablo ile telefona bağlıyorum telefondanda modeme bağlanıyorum böylece pc yi internete bağlamış oluyorum.Fakat lan oyunlarında arkadaşım gözükmüyor bu işi nasıl hallederim? NOT : telefondanda...
  7. K

Steam oyun indirirken disk kullanımı 0a düşüyor ve oyunu indirmiyor

hocam bide önbelleği temizleyip öyle deneyin 1722870213
  8. K

Görev yöneticisi/ayrıntılar/Steam ı bul sağ tıkla öncelik değiştir deyip yüksek yap
  9. K

hocam görev yöneticisinden önceliği yüksek yap bide öyle dene
  10. K

COD mobile hiçbir emulatörde de çalışmıyor

arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi cod mobile ı hiç bir şekilde çalıştıramadım 3 tane emulatör denedim üçündede aynı hatayı verdi activision yazısından sonra oyundan atıyor çözümü olan varmı?
  11. K

Valorant Oyundan Atma Hatası

Yarın deneyeceğim teşekkürler
  12. K

Maalesef islemcimde görüntü belleği yok silersen görüntü alamayabilirm
  13. K

Bilgisayar im yeni aslında adrenalin edition yeni yüklemiştim ama yinede yarın bir denicem peki sildigimde ekrana görüntü gelir demi?
  14. K

Dostum çok uzun sürüyor yeni yükledim ztn 50GB ya internetim zaten çok kötü başka bir problemden dolayı olabilirmi
Geri