KimYouShinn isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim AOC AG275QXN 2K 165 Hz 5.999 TL

hocam sizin kazık dediğiniz monitörün 3k indirimli fiyatını buldum yani 5.5 k ya geliyor monitör yine de iyi midir bu fiyata?
  2. K

hocam bu kazık dediğiniz fiyatın 3k aşağısında buldum yan, monitör 5k ya falan geliyor o zaman mantıklı mı
  3. K

10 k civarı, bir de bu monitöre bakabilir misiniz sizce nasıl? https://www.amazon.com.tr/dp/B0D2NTS18D?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  4. K

lol cs valo hikaye bazlı oyunlar ama genel olarak online oyunlar
  5. K

kanka şimdi baktım da monitör almam lazım bu oyun performanslarında nasıldır sence anlıyor gibisin bu işlerden
  6. K

10-15K Arası Oyuncu Monitör Tavsiyesi Verebilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba bugün monitörüm krıldı yeni bi monitör alacağım hz si yüksek ve valorant cs gibi oyunlarda sıkça kullanacağım bir ekran önerisi yapar mısınız ?
  7. K

3000-4000 TL Arasında Oyuncu Monitör

Ah be arkadaşlar valla aldım gitti bir tık geç yazdınız :)
  8. K

https://www.hepsiburada.com/gamepower-24-bull-t10-flat-ips-180hz-0-5ms-gaming-monitor-p-HBCV00006E3FAW?ftid=c965s020ains5hc5&magaza=BOZDAN%20Teknoloji&url_src=ios-product-detail
  9. K

Arkadaşlar Abdullah abinin 6 gün önce attığı lansman fiyatı 3200 olan monitör 3800 olmuş alınır mı hala ona göre bugün sipariş geçeceğim yoksa daha iyi bir opsiyonel var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
  10. K

Ryzen 5 5600 + RTX 3070 sistem nasıl?

Arkadaşlar resimde gördüğünüz özellikteki sistem 14.499 TL satışa koymuş fiyat nasıl inanın hiçbir özellik bilmiyorum ona göre alacağım
  11. K

GENÇER PARA IADESI YAPACAK DURUMDA DEĞİLSİN

Çıkan yine garibandan çıkacak desene, hata yaptılar hatanın bedelini ödemek zorundalar diye düşünüyorum.
  12. K

GENÇER PARA IADESI YAPACAK DURUMDA DEĞİLSİN

Para iadesi yapacak durumda değilsiniz Gençer şirketi, çok sayıda insanı mağdur ettiniz kimi 6 ay taksitle aldı kimi 3 ay kiminin okulu başlayacak ama taksitle aldığı için yeni bir bilgisayar alabilmek için yaptığı taksit kadar bekleyecek. Sizin para iade etmek gibi bir lüksünüz yok bence...
  13. K

PARA İADESİ DEĞİL SİSTEMİ İSTİYORUZ - GG

Bence sadece mağdurların alacağı sistemler olmalı banka dekontu ile ya mağazadan ya da internet sitesinden dekontu gösterip ona göre bize sistemi vermeleri lazım yoksa bu sefer yine stok mevzusu olacak ben mağdur oldum benim yerime belki başka bir al satci alacak simdilik en iyi senaryo bu gozukuyor
  14. K

PARA İADESİ DEĞİL SİSTEMİ İSTİYORUZ - GG

Çok doğru deginmissin bütün konuya umarım Abdullah abi ve gencer gerekeni yapar
  15. K

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

Abi bende dahil olmak üzere bu mağdurların son kalesisin gerçekten ihtiyaç sahipleri mağdur oldu umarım uzlaşılır bu konuda
Geri