kıngkong18 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Başka oyundan başka oyuna geçerken mavi ekran verip yeniden kendini başlatıyor.

Sistem gereksinimlerim i3-13100F 16 GB RAM RTX 3050 ekran kartı bu. Mesela CS2'den çıkıp EA FC 26'ya giriyorum mavi ekran verip PC kendi yeniden kendini başlatıyor.
  2. K

Yardım EA FC 25 Bulanıklaşma yardım edin

3050 de yırtılma problemi varmış ea fc 25 doğrumudur bilemiyorum
  3. K

nerden kapanıyor hyperon mu 1755808067 ben kapattım onu ama oyuncular koşarken pas verirken gene aynı
  4. K

ben en son fifa 23 oynadım yenide ea fc 26 aldım ama, ea fc 25 showcase indirdim denemek için oyuncu koşarken pas atarken ekranda böceklenme oluyor bulanıklaşıyor normal şekilde oyun durmuyor demek istediğimi anlamışsınızdır buna yardım edecek var mı allah için ( pc versiyon )
  5. K

Yardım Ray ban meta gözlük güvenilir nerden alınır

bu kameralı gözlük varya raybanın meta diye çıkardığı onu soruyorum
  6. K

Yardım Ray ban meta gözlük güvenilir nerden alınır

Başlıkta sorduğum gibi güvenilir nerden alınabilir
  7. K

Fc25 UT kadrosu nasıl olmalı?

oyun bitti
  8. K

Yardım Ea FC 26 Aldım Ultimate edition ama standart yazıyor?

yaw dayı ps5 var alıyon online oynamak için ps plus istiyor bu sene bosverdım pcye aldım kol bağlar oynarım :D 1752689831 pc de ps plus derdi yok
  9. K

sağol hocam tşk ama orda oyle yazması garibime geldi 1752689701 yok hocam ultimate de bir sürü şeyler veriyor falan fistan ben biraz bağımlısıyım :D
  10. K

ben ultimate edition aldım ama böyle yazıyor yardımcı olucak var mı
  11. K

Ceza Sagopa Ve Massaka Şarkı Çıkaracak Mı

artık çıkmaz ceza ve sagopadan da massaka çıkarır
  12. K

Bu sistem nasıl tavsiyeleriniz neler

kanka kutulu işlemci ve kutusuz arasıdnaki fark nedir bilmediğinden soruyorum
  13. K

hocam başka bir pc im var mağazada işlemci yükseltilmesi yapacağım ama çok konu sahibi değilim kutusuz işlemci nedir ne almak lazım başka yanında...
  14. K

2.el zor kanka 13.nesil yapsam darboğaz olur mu
  15. K

https://www.itopya.com/it-open-v9-intel-core-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-3050-6gb-16gb-ddr4-500gb-m2-ssdgeforce-r_h27514 bu sistem nasıl arkadaşlar işlemciyi 12. nesil yerine 13 yapıp kardeşime alacağım fiyat bandımız 15.000
Geri