Chatgpt'ye sordum onunda önderdiklerinden biri hs80 ama aşşağıda belirttiğim kulaklıklar nasıldır sizce
HyperX Cloud III S
Razer Blackshark V2 Pro
SteelSeries Nova 7 / 7 Gen 2
Merhabalar,
Kulaklık alacağım Logitech G733 model hoşuma gidiyor. Bir kaç okuduğum kullanıcı yorumunda ses konusunda tatmin etmeyebilir diyenler olmuş. Burada kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi, alınır alınmaz kısmında.
Daha iyi model varsa aynı fiyatlara başka modelde...
Canlar selam, Bende 65C7L modelini almıştım, 27.08.2026 tarihinde. Şimdi arada bir bakıyorum fiyatlarına, dün Stoktaki mağazalar diye gösteriyor sipariş verilmiyor. Aklıma acaba teşhir ürün göndermiş olabilirler mi diye takıldı. Bunu nasıl anlayabiliriz, Televizyonu da 6 ay kadar bir süre...
Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah.
Evet, beğenerek takip ederek aldım ama limit sorunu yaşamasaydım, güncellik açısından kesinlikle 8L tercih ederdim.
Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim, fakat üzülerek C7L modelini alabildim. Kart limiti 100k olarak ayarlamıştım, gece yükseltemedim ve yükseltmek için bankanıza gidip yapmanız gerekiyor uyarısı geliyordu. C8L modelini almaya niyetlenmiştim ama nasip olmadı maalesef, C7L'nin de üzeceğini...
Merhaba, sorunuza ben cevap vereyim, yaklaşık bir buçuk iki ay öncesine kadar gece indiriminde soundbar yanında hediye olarak veriliyordu, artık koymuyorlar. Sürekli bakarım bu modele hiç denk gelmiyorum gelseydim alacaktım zaten. 65C7L İki gün önce gece indiriminde 91k falan yaptılar dedim...
hocam bütçeniz yetiyor ise sıvı soğutma bu işlemciye Arctic Liquid Freezer II 360 kullanıyorum ve gayet memnunum, siz Arctic Liquid Freezer III 360 alabilirsiniz. (Radyatörü diğer 360mm sıvı soğutuculara nazaran bir tık daha kalın ona göre kasa seçmeniz gerekir. Lian li lancool 216 kullanıyorum ben)