kingo25 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ Logitech G733 Kulaklık Alınır mı ?

Hocam yanıt için teşekkür ederim Steel series alacağım. Eyvallah teşekkür ederim tekrardan.
  2. K

Reisim eline koluna sağlık verdiğin bilgiler için, Bütçe konusunda ayarlayabilirsem kendimi dediğini yapacağım çok teşekkür ederim 🙏
  3. K

Chatgpt'ye sordum onunda önderdiklerinden biri hs80 ama aşşağıda belirttiğim kulaklıklar nasıldır sizce HyperX Cloud III S Razer Blackshark V2 Pro SteelSeries Nova 7 / 7 Gen 2
  4. K

Güncelde ki fiyatına değer mi ? Aynı fiyat aralığında daha iyi kulaklık var mıdır ? Bilginiz var mı acaba
  5. K

Merhabalar, Kulaklık alacağım Logitech G733 model hoşuma gidiyor. Bir kaç okuduğum kullanıcı yorumunda ses konusunda tatmin etmeyebilir diyenler olmuş. Burada kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi, alınır alınmaz kısmında. Daha iyi model varsa aynı fiyatlara başka modelde...
  6. K

❌İndirim Bitti! TCL 65c6k Miniled TV 49k🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Canlar selam, Bende 65C7L modelini almıştım, 27.08.2026 tarihinde. Şimdi arada bir bakıyorum fiyatlarına, dün Stoktaki mağazalar diye gösteriyor sipariş verilmiyor. Aklıma acaba teşhir ürün göndermiş olabilirler mi diye takıldı. Bunu nasıl anlayabiliriz, Televizyonu da 6 ay kadar bir süre...
  7. K

TCL 65c7l ile 65c8l Arasında Ki Fiyat Farkına Değer mi?

Reisim TV geldi ama kurulumu yapmayacağım evliliğe önden hazırlık gibi düşünebiliriz :) Bu bahsettiğiniz ayarları internette bulabilir miyiz acaba ?
  8. K

Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah. Evet, beğenerek takip ederek aldım ama limit sorunu yaşamasaydım, güncellik açısından kesinlikle 8L tercih ederdim.
  9. K

Hocam yanıtınız için çok teşekkür ederim, fakat üzülerek C7L modelini alabildim. Kart limiti 100k olarak ayarlamıştım, gece yükseltemedim ve yükseltmek için bankanıza gidip yapmanız gerekiyor uyarısı geliyordu. C8L modelini almaya niyetlenmiştim ama nasip olmadı maalesef, C7L'nin de üzeceğini...
  10. K

TCL 65c7l Seneye Kullanım İçin Şimdiden Alınır mı ?

Merhaba, sorunuza ben cevap vereyim, yaklaşık bir buçuk iki ay öncesine kadar gece indiriminde soundbar yanında hediye olarak veriliyordu, artık koymuyorlar. Sürekli bakarım bu modele hiç denk gelmiyorum gelseydim alacaktım zaten. 65C7L İki gün önce gece indiriminde 91k falan yaptılar dedim...
  11. K

Herkese Merhaba, https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c7l-65inc-164-cm-144-hz-sqd-miniled-4k-uhd-google-tv-uydu-alicili.html 78.029 TL https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c8l-65inc-164-cm-sqd-miniled-4k-uhd-google-tv-uydu-alicili.html 103.274 TL İki modeli'de takip ediyorum gece...
  12. K

R7 7800x3d + RTX 5070 Sistem İçin F/P Kasa, Psu ve Sıvı Soğutma Önerisi

hocam bütçeniz yetiyor ise sıvı soğutma bu işlemciye Arctic Liquid Freezer II 360 kullanıyorum ve gayet memnunum, siz Arctic Liquid Freezer III 360 alabilirsiniz. (Radyatörü diğer 360mm sıvı soğutuculara nazaran bir tık daha kalın ona göre kasa seçmeniz gerekir. Lian li lancool 216 kullanıyorum ben)
  13. K

RTX 4070 Den Radeon RX 9070 XT Geçmek Mantıklı mı ?

teşekkür ederim linkler için
  14. K

4k var sanırım, benim sistem 4k AAA oyunlarda ya da örnek vermek gerekirse şu an Elden Ring oynuyorum, 60 fps oynatır mı
  15. K

tamamdır hocam şu an f/p önerdiğiniz monitör var mı acaba 10-20k arası 2k mümkünse 32 inç
Geri