kinyas6384 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Rampage prime alınır mı?

Ghosting sorunu, ışık parlaması sorunu var mı
  2. K

Rampage prime alınır mı?

https://www.epey.com/monitor/rampage-prime-pr27f300qh.html fiyatı çok uygun geldi kullanan var mı sizce alınır mı?
  3. K

Yardım Ekipman tavsiyesi 6bin bütçe

Kulaklık seçimin güzel başka bir kulaklık önermem. Mouse için o fiyata daha iyilerini bulabilirsin, şekli boyutu sana uyacak modellere bakmanı ve almayı düşündüğün bir model olursa reddit mousereviews'te kullanıcı deneyimlerine göz atmanı tavsiye ederim. Klavye konusunda kaliteli switch kullanan...
  4. K

Favorilerime kendiliğinden oyun eklendi

Elimin çarptığını düşünmüyorum. Dotanın bulunduğu grup kapalıydı yanlışlıkla eklemiş olma ihtimalim yok. Biri oyun oynasaydı profilimdeki aktivitelerde görünmez miydi? Steam desteğe de yazdım bakalım onlar ne diyecek
  5. K

Favorilerime kendiliğinden oyun eklendi

Sorun başlıktaki gibi. Bugün 8 ila 10 arası oyun oynamaya başladım. Oyunu kapattığım zaman steam favorilerine Dota 2'nin eklendiğini gördüm. Bu oyunu ben favorilere eklemedim. Basit bir bug mı yoksa nasıl olmuş olabilir?
  6. K

Brave tarayıcı flickering sorunu

Chrome'da böyle bir sorun yaşamıyorum. Grafik hızlandırmayı kapattığım zaman sorun çözülüyor ama videolarda anlık donmalar yapacak kadar yavaşlıyor.
  7. K

DDU veya nvidia uygulaması üzerinden temiz kurulum yaptıktan birkaç gün sonra yine aynı sorunları almaya başlıyorum.
  8. K

Bahsettiğim flickering bu. Herhangi bir zamanda da aynı kararma olabiliyor. Şu ana kadar fark ettiğim tetikleme sebepleri; uygulamayı açmak, tekrar uygulamaya odaklanmak, tam ekrana girip çıkmak. Eklenti olarak ek phantom var sadece 1758988633 Ayarları resetlemeyi denemedim.
  9. K

Uygulama ilk açıldığında veya herhangi bir zamanda anlık uygulama penceresi gidip geliyor. Sorunu araştırdığım zaman ayarlardan grafik hızlandırmasını kapatırsanız çözülür gibi öneriler okudum ancak hızlandırmayı kapatınca her video 15fps gibi hissettiriyor. Flickering sebebi ne olabilir başka...
  10. K

GLORIUS MODEL I DONMA SORUNU

Hareket ettirirken fareyi havaya kaldırıyor olabilir misin? Uygulaması üzerinden lod 1 ise 2 ye çekip öyle oynamayı dene. Donmalar azalırsa farkında olmadan fareyi kaldırıyorsun demektir. Aklıma başka bir neden gelmiyor.
  11. K

Öneri Önerilerinizi bekliyorum Gulikit KK3 mü Machenike G1 Pro mu?

Selamlar, f/p gamepad almak istiyorum. Bütçem 1800tl. Uzun ömür, fiyat, performans, kullanım rahatlığı vb açılardan bu ikisinden hangisini veya marketteki hangi gamepadi önerirsiniz?
  12. K

Glorious Model O 2 Wireless mouse 2.kez garantiye göndereceğim, değişim olur mu?

Konuyu takip ediyorum hocam aynı sorunları yaşadım. Bir gelişme olursa haber verir misin?
  13. K

En fazla 800tl bütçeyle mouse önerisi

https://shop.connectgame.com.tr/products/endgame-gear-xm1r-oyuncu-mouse-beyaz göz atabilirsin, kullanıcısı değilim incelemeleri iyi gibiydi
  14. K

GLORİOUS MODEL D 2 PRO wireless LAG SORUNU

Selamlar hocam ne yaptın merak ettim iade ettin mi yoksa sorunu çözebildin mi? Hangi mousepadi kullanıyorsun merak ettim
  15. K

GLORİOUS MODEL D 2 PRO wireless LAG SORUNU

Rez. Bende de O 2 wireless modeli var, aynı sorunu yaşıyorum. Model D wireless kullanırken böyle bir sorunum yoktu. Çözüm bulursan bana da haber eder misin?
Geri