Arctic Liquid Freezer III 360 soğutucu Asus Prime B650M-R anakart ve AsRock RX 9070 XT Steel Legend Dark ekran kartının sığabilecegi bir kasa arıyorum, tercihen psulu olursa çok sevinirim, önerilerinize açığım.
Evet dostum ama 1800 lira daha fazla ve taksit seçeneği yok.
Magic'ten alınır mı sence
1752319750
Akakçe'den bakıyorum dostum en ucuzları n11deki satıcılar, büyük ihtimalle n11 az komisyon alıyor satıcılardan
Merhaba, ryzen7800x3d almak istiyorum ancak n11'de çok fazla mağaza var ve hangisine güveneceğimi şaşırdım. Magic, Aptekteknoloji, güneysuteknoloji,dfs bilgisayar gibi bir sürü mağaza var şuan n11'de. Yardımcı olur musunuz?
Hocam yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Şarj süresi konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Malzeme kalitesi biraz kötü, sol tıkın ömrünün maksimum 3 yıl olacağını varsayıyorum ya da 2.5. Ama tam fiyat performans ürünü alabilirsiniz.
Ben Amazon indirimi bittiğini sandığım için paylaşım yapmıştım, herkes bir anda yüklenmiş aynı yeşil sitedeki gibi :) Bu kartın bu fiyatlara satılmasını ben de doğru bulmuyorum ama ülkemizde maalesef bir türlü düşmek bilmiyor :/
1752136287
Evet biliyorum yine, ancak son stok kaldığını görüp...
Anlıyoruz dostum sıkıntı yok, paylaşmak istedim sadece bir daha da paylaşmayacağım fiyat düştüğünde falan. Akakçeden bildirim geldi paylaşmak istedim.
Evet biliyorum.
Özür dilerim bir daha paylaşım yapmayacağım.
Hocam çok fazla bütçem yok, 5070 ve 7800x3d alacağımdan biraz anakart, ssd, ram gibi bileşenlerden kısmak zorunda kaldım. Eğer bir sorun yaşayacaksam direkt iptal edebilirim. Var mı bir öneriniz?
Hocam öneriyor musunuz? Ben de sabah bu anakartta karar kılmıştım ancak indirimde olduğunu bilmiyordum, Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 ile akar değil mi? Doğru araştırmışım