https://www.pazarama.com/vento-vf1200fc-argb-120mm-kasa-fani-uclu-4120010788555-p-4120010788555?magaza=dey-elektronik
sence bu alınır mı? forumda gördüm indirim kodu bitmiş
Öncelikle selam Game Booster sıvı soğutucum var fanları gerçekten artık dönmüyor neredeyse bilgisayarı başlattığımda fandan resmen ses geliyor motor çalışıyormuş gibi sıvı soğutucunun fanlarını değiştirmek istiyorum 120mm fiyat performans önerebileceğiniz varmıdır?
Sıralama videoları hocam "Autotistic Patrick" en son para kazanma açılmadı diye bırakmayı düşünüyordum sadece bir kaç ses efekti ekleyince izin veriyorlarmış ondan geri atmaya başladım video 2milyon izlenmeye 1.500 tl veriyorsa gayet iyi hocam bu arada
Hocam youtube türkiye shorts da kazançlar nasıl? Mesela 5m izlenen bir videonun bgbg si ne oluyor? Söylemek isterseniz öğrenmek isterim bende global de yapıyorum kazanç daha iyi olduğu için
goodbyedpi mantığı pc açılırken arkada otomatik açılmasını diyorum startup olarak da eklenebilir ama hizmet olarak bi olayı varsa iyi olabilir kullanmayı düşünüyorum ama hala kuşkularım var