kiocuk isimli üyenin son içerikleri

1. kiocuk

❌İndirim Bitti! Getiryemek 400/300₺ İndirim

kod hesaptaydı şuanda gözükmüyor kod gitti herhalde site yenilenene kadar kod gitti veremedim valla
  2. kiocuk

❌İndirim Bitti! Getiryemek 400/300₺ İndirim

Kuponu kullandım fakat kampanyalar kısmında gözükmüyor şimdide çok fazla geçersiz kod girdin diyor ama kod ekle yaptım getirin uygulaması gerçekten aşırı rezalet
  3. kiocuk

ÖLÜ PİKSEL Mİ YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ?

kanka evdekiler atmış spordayken maalesef ...
  4. kiocuk

videoya almadım ama arayıp sorduğumda kutu yoksa iade alamam diyor trendyolfan aldım ne yapmalıyım? alalı 7 gün falan oluyor
  5. kiocuk

tırnagımla üzerinden geçtiğimde kırk cam gibi hissiyat veriyor ölü piksel değildir diye düşünüyorum sizce iade kabul ederler mi yada iade etmeli miyim?
  6. kiocuk

ÖLÜ PİKSEL Mİ YOKSA BAŞKA BİRŞEY Mİ? sorumu maruz görün pek bilgim yok monitoru alalı 1 hafta oldu en fazla ölü piksel midir yoksa başka bir şey mi ? fotoğrafta görünme5yebilir biraz zor görünüyor
  7. kiocuk

Arka kapağı nasıl çokarıcam

tırnak ile çıkmıyor dostum denedim tornavida ile çıktı birtek o kadar kolay çıkan bir şey değilmiş demekki böyle bir şey yazmana gerek olmadığını düşünüyorum
  8. kiocuk

yok reis olmuyor
  9. kiocuk

yardımcı olurmusnuz ? ahtopot kol takıcam kndan dolayı çözemedim nasıl çıalrıcağımı
  10. kiocuk

Monitor önerisi yapabilirmisiniz?

hocam bi mobitor önerseniz konu valorant kanser mi değil
  11. kiocuk

kırdıktan sonra gelen pişmanlık hissi 1774352374 çok doğru tespit aşşağı kısma bakınız…
  12. kiocuk

monitoru kırdım 5-6 k aralığında monitor önerir misiniz? 240 320 hz aralığında olursa iyi olur fazeon iyi markamıdır alınır mı?
  13. kiocuk

INTERNETIM 1GIGABIT AMA STEAMDE 500 MB FALAN KULLANIYOR

tamamdır tesekkürler hocam
  14. kiocuk

İstanbul turkiye benim bura zaten konum bilemiyorum
  15. kiocuk

INTERNETIM 1GIGABIT AMA STEAMDE 500 MB FALAN KULLANIYOR yüksek ihtimal normal bir durum ama sorayım dedim
Geri