Arkadaşlar merhaba, 2500tl civarında bi bütçem var. claw tutuş için biraz araştırdım 2 model var şuan aklımda ikisininde fiyatı aynı.
[H3 id='Attack+Shark+X3+Pro+Superlight+4K8K+Kablosuz+Gaming+Mouse+2.400tl']Attack Shark X3 Pro Superlight 4K/8K Kablosuz Gaming Mouse 2.400tl[/H3]
[H3...
Maalesef öyle fiyatlar uçmuş. Pc eski değil aslında M2 dolu olduğu için oyunları atabileceğim bi ssd arıyorum 4k gibi fiyatlara çıkamam mecburen birini alıp geçicem
3k bütçeye sata ssd arıyorum Kioxia Exceria modeliyle Hikvision C100 buldum Kioxia için kronik yazanlar olmuş emin olamadım
uzun süreli kullanan veya önerisi olan varmı?
Dostum valorantı tekrar yükledikten sonra sorun devam ettimi yoksa çözüldü mü dönüş yapar mısın? Aynı sorunu aktif olarak yaşıyorum son 1 aydır pc açmıyordum ve en son valorant güncellemesini yaptım umarım aynı sebepten kaynaklıdır (mekanik sorun yoktur umarım).
Merhaba arkadaşlar, F310 un f/p bir ürün olduğunu biliyorum fakat aklımda bir soru var.
Assetto Corsa , Ride 5 tarzı oyunlar oynuyorum ve bildiğiniz gibi bazı virajlarda yarım tur direksiyon çevirmek yetiyor. Şuanki gamepadim ucuz bir şey ve analoğu çevirdiğimde direkt sert bi şekilde dönüyor...
Herkese selam. Steam yaz indirimlerinde Ride 5 (18$) ve Ride 4 (6$) indirime girmiş. İkisi arasında kararsız kaldım. Bende Ride 3 var bitirdim sayılır ve motorlar eski gelmeye başladı. Sizce hanigisini almak daha mantıklı? Oynayan varsa görüşünü paylaşabilirmi.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHYR9Y9B/ref=ewc_pr_img_1?smid=A2QFRO1YL92LHG&th=1
bu olursa blue switch düşünüyorum
https://www.itopya.com/gamebooster-gm06b-core-turkce-blue-switch-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u16527
1718362221...
Dediğim gibi 4:3 ayarladım sınır dışı hatası verdi oyuna girmeden nasıl düzeltebilirim? Alt enter işe yaramıyor. Bu arada monitörüm 1440x900 o nedenle çoğu oyun hata veriyodu ama bi şekilde ayarladım fakat cs2 de çözemedim.
Arkadaşlar merhaba, geçen gün 4-5 saat (Steam) Pubg oynadım ve depolama alanım 1gb kadar azaldı. Oyunla ilgili bir ayarmı yoksa başka birşeymi şimdiden teşekkürler