Kiopim isimli üyenin son içerikleri

1. Kiopim

2500TL Bütçe Wireless Mouse Önerisi (Claw Tutuş)

Arkadaşlar merhaba, 2500tl civarında bi bütçem var. claw tutuş için biraz araştırdım 2 model var şuan aklımda ikisininde fiyatı aynı. [H3 id='Attack+Shark+X3+Pro+Superlight+4K8K+Kablosuz+Gaming+Mouse+2.400tl']Attack Shark X3 Pro Superlight 4K/8K Kablosuz Gaming Mouse 2.400tl[/H3] [H3...
  2. Kiopim

3000tl Sata SSD önerisi 480/512gb

Maalesef öyle fiyatlar uçmuş. Pc eski değil aslında M2 dolu olduğu için oyunları atabileceğim bi ssd arıyorum 4k gibi fiyatlara çıkamam mecburen birini alıp geçicem
  3. Kiopim

Kafam çok karıştı hangisine baksam bi sorunu var, wd green e baktım çok olumsuz yorum yok gibi onu alıcak gibiyim
  4. Kiopim

3k bütçeye sata ssd arıyorum Kioxia Exceria modeliyle Hikvision C100 buldum Kioxia için kronik yazanlar olmuş emin olamadım uzun süreli kullanan veya önerisi olan varmı?
  5. Kiopim

Çözüldü✓ Bilgisayar takılmaya başladı

Dostum valorantı tekrar yükledikten sonra sorun devam ettimi yoksa çözüldü mü dönüş yapar mısın? Aynı sorunu aktif olarak yaşıyorum son 1 aydır pc açmıyordum ve en son valorant güncellemesini yaptım umarım aynı sebepten kaynaklıdır (mekanik sorun yoktur umarım).
  6. Kiopim

Logitech F310 analog hassasiyeti?

Merhaba arkadaşlar, F310 un f/p bir ürün olduğunu biliyorum fakat aklımda bir soru var. Assetto Corsa , Ride 5 tarzı oyunlar oynuyorum ve bildiğiniz gibi bazı virajlarda yarım tur direksiyon çevirmek yetiyor. Şuanki gamepadim ucuz bir şey ve analoğu çevirdiğimde direkt sert bi şekilde dönüyor...
  7. Kiopim

Çözüldü✓ Bu 5 yıllık pc ederi ne kadar?

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım 2, el pc almış parasını henüz konuşmamışlar benden yardım istedi bende sizlerin bilgisinden faydalanmak isterim. Amd Radeon Rx 570 Amd ryzen 5 1600 six core 3.20GHz Adata 2x 8 Gb ram Sandisk ssd plus 240gb Hitachi HUA723020ALA640 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 2 TB Harddisk...
  8. Kiopim

Ride 5 vs Ride 4

Herkese selam. Steam yaz indirimlerinde Ride 5 (18$) ve Ride 4 (6$) indirime girmiş. İkisi arasında kararsız kaldım. Bende Ride 3 var bitirdim sayılır ve motorlar eski gelmeye başladı. Sizce hanigisini almak daha mantıklı? Oynayan varsa görüşünü paylaşabilirmi.
  9. Kiopim

Bu %60 mekanik klavyelerden hangisini tavsiye edersiniz

hangisini?
  10. Kiopim

Bu %60 mekanik klavyelerden hangisini tavsiye edersiniz

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHYR9Y9B/ref=ewc_pr_img_1?smid=A2QFRO1YL92LHG&th=1 bu olursa blue switch düşünüyorum https://www.itopya.com/gamebooster-gm06b-core-turkce-blue-switch-rainbow-mekanik-gaming-klavye_u16527 1718362221...
  11. Kiopim

CS2 4:3 yaptım siyah ekranda sınır dışı hatası verdi

Dediğim gibi 4:3 ayarladım sınır dışı hatası verdi oyuna girmeden nasıl düzeltebilirim? Alt enter işe yaramıyor. Bu arada monitörüm 1440x900 o nedenle çoğu oyun hata veriyodu ama bi şekilde ayarladım fakat cs2 de çözemedim.
  12. Kiopim

Pc de oyun oynarken depolama alanım azalıyor.

Arkadaşlar merhaba, geçen gün 4-5 saat (Steam) Pubg oynadım ve depolama alanım 1gb kadar azaldı. Oyunla ilgili bir ayarmı yoksa başka birşeymi şimdiden teşekkürler
  13. Kiopim

Fujin mi? Blacksahark V2 X mi?

Arkadaşlar sizce Gamepower fujin 569tl (indirimle 510), Razer Blackshark V2 X 888tl; Bu kulaklıklardan hangisi daha mantıklı özellik vs. olsun.
  14. Kiopim

2. El monitör aoc g2460pf

İlana yaşadığı yerden farklı il girmiş vazgeçtim almaktan 2. El olduğu için elden almak daha sağlıklı bence
  15. Kiopim

2. El monitör aoc g2460pf

Yo ben satmıyorum
Geri