kiranami isimli üyenin son içerikleri

1. kiranami

Yurt dışından krampon almak için site önerisi

Şu anda krampon almayı düşünüyorum ve site önerisine ihtiyacım var. Daha öncesinde Dhgate'den yüksek kaliteli formalar aldım ve tam bir fiyat performans ürünleriydi diyebilirim. Dhgate benzeri fiyat performans açısından iyi krampon (muhtemelen Phantom gx veya Air Zoom) satan bir site önerebilir...
  2. kiranami

FIFA için hangi konsol daha iyi?

Önerileriniz için teşekkürler. Kusura bakmayın, yanıt alamadığım için tekrardan soruyorum: XBOX'ta geriye dönük uyumluluk ile PES 2013 ve FIFA 14 oynanabilir mi? Arkadaşım bu oyunları da oynamayı çok istiyor ama oynanamıyorsa da sorun etmez.
  3. kiranami

Arkadaşım PS5'e sahip, 4K 60fps oynayabiliyor. O yüzden bunun ne anlama geldiğini anlamadım.
  4. kiranami

Desteklenen oyunlarda 4K 60fps var diye biliyorum. Bu alacağım konsol üzerinden genellikle FIFA gibi desteklenen oyunlar oynanacak. Sadece FIFA ve birkaç oyun alacağım. (Belki de sadece FIFA.)
  5. kiranami

Genelde FIFA oynayacağım. Konsolu Almanya'dan alacağım. PC sahibi değilim, MacBook kullanıyorum. Haftada 1-2 gün konsolu kullanacağım. 4K 120hz televizyona sahibim. PlayStation'daki oyunların çoğu XBOX'a göre pahalı ama ben FIFA ve birkaç oyun dışında oyun almayı düşünmüyorum. XBOX'taki geriye...
  6. kiranami

Yayıncılık, video render ve oyun için toplama kasa önerisi. 45.000TL Bütçe.

Bu parçaları tavsiye üzerine 45.000TL'ye topladım. Yayın, video montaj/render ve oyun için kullanacağım. Parçalar birbirleyiyle uyumlu mu? Daha iyi bir öneriniz var mı? Çok zorlamadan bütçenin biraz daha üzerine çıkabilirim. (Bütçe 45.000TL) INTEL Core i7 12700F 3.6GHz 25MB Önbellek 12...
Geri