Kircheis isimli üyenin son içerikleri

1. Kircheis

Apex Legends Hesabı ne kadar eder?

Teşekkürler, Guvenilir şekilde çekim yapabilecegim yabancı pazar yeri önerir misin?
  2. Kircheis

Suan tek heirloom var ve yakında 2. Heirloom düşecektir. Çünkü oyunun başında 65 levelde ilk heirloom gelmişti. Her 500 kutuda bir düşme garantisi var ve şuan 500 kutuya yakindir. 5000 yapip bekleyelim :D
  3. Kircheis

Edit: 3111₺ satildi, ben hangi fiyata koyarsam talep geliyor değişik:D
  4. Kircheis

13-15K Coin yatırmisim ama heirloom ve geri gelmeyecek skinler olması değer yukseltiyor.
  5. Kircheis

3K koydum şuan bakalim, fikir aldiktan sonra düşürürüm. Ayrıca bir fikrim yok, daha kötü hesapları 2K civarina koymuşlar. Hesapta 300₺ değerinde Apex Coinde bulunmaktadir.
  6. Kircheis

561 level kankam, 500'den sonra badge değişip seviye sıfırlanıyor :D Dün itemsatis 1500₺'ye ekledim ve 3 kişi yazmış. Bir tanesi satın almış, iptal ettim. İlgi çok olunca konu actim. Ayrıca Octane Heirloom var.
  7. Kircheis

Son 1 yıldır oynamadığım EA APP hesabını elden çıkarmayı düşünüyorum. Sadece Apex Legends oynadığım hesabımdır. Hesap değeri konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Tüm resimler için arşive göz atabilirsiniz; https://drive.google.com/drive/folders/1Qt6db0cQL6y_BiS5uamhPAoKJV1F6X98?usp=sharing
  8. Kircheis

Valorant Mouse Sorunu

İlk kez Valorant yükledim ve mouse sorunu yaşıyorum. Valorant'i açınca DPI düşüyor ve hareketlerimi saçma şekilde algiliyor. Henüz bir oyun bile atamadim, diğer R6/Apex vb. oyunlarda bir sorunum yok. Zaten bu tarz oyunlari pek sevmem ama kız arkadaşım ile bir oyun bile atamadan çıkmak üzdü...
Geri