Kirisute isimli üyenin son içerikleri

1. K

Samsung Watch 6 Classic Vs Watch 7 Hangisi Alınır

W6c Samsung'un ürettiği en şık saat gercekten çok güzel Bezel çok kullanışlı ben 4c den 7ye gectim ve bezeli aradım kullanışı baya kolaylaştırıyor 7 ise işlemciden kazaniyo çok daha akıcı ekran biraz daha parlak olması lazım tasarımı dert etmiyosan güzel saat bulabilirsen spigen Bezel tune...
  2. K

Samsung Watch 6 Classic Vs Watch 7 Hangisi Alınır

Ben 7 kardeşim 6 classic kullanıyor 7 işlemciden dolayı çok daha seri bi saat Elimde bır adette 0 7 var 44mm gri almayı düşünen olursa yardımcı olurum
  3. K

Asus 9070 Xt 16 GB ve Amd 5600 İşlemci

işlemci değişmeden önce bu comboyu yapmıştım 2kda bile boğuluyo kart
  4. K

Askere Gidicem Tuşlu Telefon Önerisi

ucuz bi tuşlu al sadece acemide kullanıcaksın zaten ustada çogu yer telefona izin veriyor
  5. K

6900xt ve 6800 Fiyat Farkı Saçma Değil mi?

ben geçen sene kfg tam 6800 satarkende aynı şey vardı ben 12 yazmıştım insanlar miningden ölmüş 6900 ilanı gönderip bak bu daha ucuz yazıyolardı zar zor sattım
  6. K

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

çıktığı günden beri 9070xt kullanıyorum amd hata raporu aracını en az 20 30 kere gördüm. kötüye kötü demekte bu kadar çekinen başka bir halk olamaz boş yere firma ellerine para sayıyormuş gibi savunuyolar. fsr dlss çok yakın rtx çokta elzem değil gibi cümleler için de diyecek bir şey yok
  7. K

Bu Sistemi Nasıl Upgrade Edebilirim? Bütçe 20k

upgrade lik bir şey yok paranı başka alanda değerlendir
  8. K

❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

[H3 id='CX31993+ayn+ip+temudan+aldgm+200+liralk+dacta+var+kz+castorun+sesini+baya+gzelletiriyor+fakat+900+fazlalazmsa+apple+dac+i+grrhttpswww.amazon.com.trApple-USB-C-KulaklC4B1k-JakC4B1-AdaptC3B6rC3BCdpB0D7MN4W7Hrefsr_1_1sr8-1']CX31993 aynı çip temudan aldıgım 200 liralık dacta var kz castorun...
  9. K

Dareu A950 Wing 2.499 TL (beleş)

mchose şarjı aşırı hızlı tükeniyor 1 senedir l7 pro kullanıyorum click latency farkını büyük ihtimal hissetmezsin dareu değerlendir
  10. K

🔥İndirim Maxsun Challanger B850m-K Am5 Ddr5 6000 Mhz M.2 Hdmı Matx Amd Anakart 4599tl

Bu ne böyle a620 ye pcie5 eklemişler maxsun b850 çıkmış ortaya
  11. K

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 4 Pro - 9839 TL - Hepsiburada

codec biraz pazarlama hamlesi farklı marka da aac codec ilede aynı sesi alacaksınız en iyi twsdir kendisi samsung eskisi gibi yerel fiyatlandırmaya çok özen göstermiyor fiyat haliyle boru
  12. K

Powerbank Önerisi Arıyorum?

spigen güzel kaliteli al geç
  13. K

🔥İndirim Dark Flash Twister DX-360 V2.6 360mm Siyah Sıvı Soğutucu ARGB 2700 TL !!

zeten hep bu fiyatta fırsat olacak bir şey yok facebookta daha ucuza verebilliyor ama sormanız lazım elinde pembe renk 2.6 var diger renkler düz dx360 eskiden böyle satıyordu fanları kötü garanti allaha emanet almak size kalmış
  14. K

🔥İndirim Attack Shark X3 Pro Superlıght 4000/8000 1769 TL

ya takılır ya da çift basar boşunuza paranızı harcamayın ajazz ile aynı kalite gereksiz ürünler
  15. K

🔥İndirim Spigen 20000 mAh Alüminyum Kasa 30W Powerbank 944 TL !

2 haftadir kullaniyorum 900 liraya almıştım güzeldir tavsiye ederim sadecd 4ledle kalan pili gostermesi eksi yanı
Geri