Hocam s0036 nt mi bizde debu modelden var ve evet garantisi bittikten 2 ay sonra hall sensörü arızası verdi 8000 tl anakart değiştirme ücreti istediler
1775143898
hocam bende monitörle kullanmayı denedim ama oyunlarda takılma kasma oluyor sizde de aynı sorun varmı?
Vallahi hocam karar sizin. bizdeki model s0036nt yani her modelde olacak diye bir şey yokda alırken dikkat edin. Alırsanız bakımlarını devamlı yapın her yıl termal macununu değiştirin. Alırken bu sorunu koz olarakta kullanabilirsiniz belki indirim yapar
hocam s serisi alırken hall senseörü arızasına dikkat edin bizde de 4060 lı hp victus 16 r7 var hall senserü bozuldu evde öylece duruyor garantisi bitmişse hall sensörünü değiştirmek yarine komple anakartı değiştiriyorlar en son anakart fiyatıda 3 ay önce 8000 tl idi
Ben laptopda kullanıyorum laptobumda 1 tane jak girişi var o jak girişinde de hoparlörü takılı hoparlörden o ekolayzır ayarı var ama kulaklık usb ye takılı olduğu için o ayar yok
Hocam ben kulaklığı alırken 2 bina ötedeki ayak seslerini de duyarım ümidi ile almıştım hayal kırıklığına uğradım müzik konusunda iyi memnunum
1775135620
Hocam o size söylediğim enchement ve loudnes ekolayzır ayarı ses kartına bağlı olmadığından kaynaklı sanırım
Hocam bende de hyperx cloud. 3s wirelles var bf 1 oynuyorum siyah olandan ayak seslerini iyi alabiliyormusunuz birde sizde kulaklığın sistem ayarlarına girdiğinizde enchament(yanlış yazmış olabilirim) ve loudness eqolaizer ayarı varmı. Bende yok. Ses kasmasından memnun değilim ayak seslerini...
Hayırlı ramazanlar cümleten. Arkadaşlar bende bf 1 standart sürüm var ea app dan almıştım sonradan da premium pass aldım ama Bazı eklentiler yok bf 1 de 960 saat mesaim var şimdi sorum şu steamda bf 1 tam sürüm 1.99 dolar steamdan aynı oyunun tam sürmünü alsam ea dan aldığım oyun kaydını...
hayırlı ramazanlar öncelikle 10 gün önce hepsiburadadan hyperx cloud 3 s aldım ama ses kasma konusunda hiç memnun değilim birkaç ayar denedim kendi uygulamasından ama nafile bf1 oynuyorum ayrıca deri ped olmasına rağmen dışarıya acayip ses veriyor bilmiyorum belkide ben kullanmayı bilmiyorumdur...