max 2000 tl bütçem var bu fiyata hangi mausu almalıyım 2500 TL'ye kadar esnete bilirim bf1 bf6 valorant oynuyorum .pençe tutuşu değilde parmaklarım full yapışık oynuyorum şuanki farem rampage smx r89 tekerleği bozuldu arada da kopma takılma yapıyor o yüzden değiştiriyorum . wraith önermsseniz...
teşekkür ederim bende önce legazy yazan varmış o daha sade duruyordu ama bunu indirdim karışık bir şey oldu yazalımı bok gibi bir sürü ses çıkışı oluştu
valla çok haklısın sende sistem ayarlarında kulaklık özelleştir kısmında geliştirmler açıkmı yada ses kartına bağladınmı ben bağlayadamadım jak girişi istiyor ayrıca ayak seslerini net alamıyorsun ben gene uygulamsından ayar yaptım ama sistem ayarlarından defoultda getirdim
samsung buds 2 kulaklığım bozulduğu için başlıkta yazdığı gibi buds 3 fe alamayı düşünüyorum ses kalitesi nasıl ergonomisi nasıldır. 2000 tl ile 4000tl arası önerebilceğiniz kulakiçi silikonlu kulaklık nedir sadece müzik dinlemek için alacağım
hacı burdan maus almayı düşünüyordum içimde şüphe vardı sağolasın giderdin. allah yardımcın olsun ne diyeyim. sitelerinde paketi açılmamış ürünü iade aldıkları yazıyor. bu farklı bir kazzıklama yöntemi heralde.