kırkaltı46 isimli üyenin son içerikleri

1. kırkaltı46

HP Victus Gaming 16-s0024nt (7Z590EA) Laptop

valla hocam bende bilmiyorum o yüzden yanluş yönlendirmek istmem biz zamanında 34k ya almıştık 2 sene önce
  2. kırkaltı46

HP Victus 16 - Hall Sensörsüz yaşam...

sensörü çıkartınca daha fazla ısnıyormuş
  3. kırkaltı46

HP Victus 16 - Hall Sensörsüz yaşam...

Hocam s0036 nt mi bizde debu modelden var ve evet garantisi bittikten 2 ay sonra hall sensörü arızası verdi 8000 tl anakart değiştirme ücreti istediler 1775143898 hocam bende monitörle kullanmayı denedim ama oyunlarda takılma kasma oluyor sizde de aynı sorun varmı?
  4. kırkaltı46

Vallahi hocam karar sizin. bizdeki model s0036nt yani her modelde olacak diye bir şey yokda alırken dikkat edin. Alırsanız bakımlarını devamlı yapın her yıl termal macununu değiştirin. Alırken bu sorunu koz olarakta kullanabilirsiniz belki indirim yapar
  5. kırkaltı46

hocam s serisi alırken hall senseörü arızasına dikkat edin bizde de 4060 lı hp victus 16 r7 var hall senserü bozuldu evde öylece duruyor garantisi bitmişse hall sensörünü değiştirmek yarine komple anakartı değiştiriyorlar en son anakart fiyatıda 3 ay önce 8000 tl idi
  6. kırkaltı46

HyperX Cloud 3S Wirelles Ses Dengesizliği Sorunu

Ben laptopda kullanıyorum laptobumda 1 tane jak girişi var o jak girişinde de hoparlörü takılı hoparlörden o ekolayzır ayarı var ama kulaklık usb ye takılı olduğu için o ayar yok
  7. kırkaltı46

Hocam ben kulaklığı alırken 2 bina ötedeki ayak seslerini de duyarım ümidi ile almıştım hayal kırıklığına uğradım müzik konusunda iyi memnunum 1775135620 Hocam o size söylediğim enchement ve loudnes ekolayzır ayarı ses kartına bağlı olmadığından kaynaklı sanırım
  8. kırkaltı46

Hocam bende de hyperx cloud. 3s wirelles var bf 1 oynuyorum siyah olandan ayak seslerini iyi alabiliyormusunuz birde sizde kulaklığın sistem ayarlarına girdiğinizde enchament(yanlış yazmış olabilirim) ve loudness eqolaizer ayarı varmı. Bende yok. Ses kasmasından memnun değilim ayak seslerini...
  9. kırkaltı46

Hyperx cloud 3s eqolaizer ayarı

arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi hyperx cloud 3s kullanıyorum. bf1 oynuyorum ayak seslerini iyi almak için önerebileceğiniz eqolaizer ayarı varmı
  10. kırkaltı46

Bf 1 revulation tekrar almak

Teşekkürler 1773425315 Teşekkürler
  11. kırkaltı46

Bf 1 revulation tekrar almak

Hayırlı ramazanlar cümleten. Arkadaşlar bende bf 1 standart sürüm var ea app dan almıştım sonradan da premium pass aldım ama Bazı eklentiler yok bf 1 de 960 saat mesaim var şimdi sorum şu steamda bf 1 tam sürüm 1.99 dolar steamdan aynı oyunun tam sürmünü alsam ea dan aldığım oyun kaydını...
  12. kırkaltı46

OYUN KULAKLIĞI ÖNERİSİ

bende de s modeli var
  13. kırkaltı46

OYUN KULAKLIĞI ÖNERİSİ

BEN KULLANIYORUM SES KASMA AÇISINDAN İYİ DEĞİL BF1 OYNUYORUM
  14. kırkaltı46

Hyperx cloud 3 s alanlar memnun mu ?

önerebileceğin ayar varmı
  15. kırkaltı46

Hyperx cloud 3 s alanlar memnun mu ?

hayırlı ramazanlar öncelikle 10 gün önce hepsiburadadan hyperx cloud 3 s aldım ama ses kasma konusunda hiç memnun değilim birkaç ayar denedim kendi uygulamasından ama nafile bf1 oynuyorum ayrıca deri ped olmasına rağmen dışarıya acayip ses veriyor bilmiyorum belkide ben kullanmayı bilmiyorumdur...
Geri