Şu an sepetimde hali hazırda satıcısı Amazon bizzat kendisi olan Anakart - Ekran kartı ve PSU üçlüsü mevcut, bu geceki Gaming muhabbetinden sonra orada...
Evet bu festivalin pazartesi olması bu geceki Gaming gecesini resmen baltaladı gibi oldu. Ben de saat 7 yi bekliyordum ama mecburen pazartesiyi beklemek en...
Ekran kartı ve diğer donanım parçalarında sağlam indirim yapıyor mu bari prime haftasında yani geçen sefer elle tutulur güzel indirimler var mıydı özellikle...
Peki konuda attığım Palit Infinity 3 ile Asus un 2 fanlı 5060ti yı karşılaştırırsak hangisi tercih edilmeli, sonuçta 3 fanlı bir ekran kartından vazgeçmek...
22K ya bile ben çok derken siz 29-30K lık 9070 ten dem vurmuşsunuz :) Tabi ki gönül ister 9070 almak lakin aradaki 7-8k lık farkla güzel bir PSU alma...
Şuan sanırım en uygun fiyatlı ve 16GB olan 5060ti modeli Palit Infinity baktığım kadarıyla. Bu firmanın köklü bir firma olduğunu eskilerden biliyorum lakin...
1758789991
Sanırım sizin kullandığın soğutucu benim konuda attığımın ekransız ve ışıksız versiyonu. Boyutları da sanırım benzer. Peki fan sesi hakkında...
Sizin attığınıza baktım da ölçüleri 104x126x159mm yazıyor.. Benim konuda attığım ürünün boyutları 120 x 46 x 151 mm.. Özellikle yükseklik açısından ufak...