Kirli Oyun isimli üyenin son içerikleri

1. K

8 GB VRAM'in Yetersiz Oluşu !

12gb dan aşağı kart alınmaz artık kim ne derse desin.
  2. K

Matematik Temelini Sağlamlaştırmak İçin Kitap Önerisi

Arkadaşlar, 1 yıl önce 345 start çözmüştüm ama üstüne hiçbir çalışma yapmadım. Adam gibi temelimi sağlamlaştırmak istiyorum; hangi soru bankasını önerirsiniz? Antrenman serisinin 1. değil de 2. kitabını düşündüm ama hiç yeni nesil, şekilli denebilecek sorular yok onda; o yüzden kararsız kaldım...
  3. K

3 4 5 Allstar Sayısal Paket Alınır mı

Bu para verilmez hocam.
  4. K

Aldığım Sistemi İade Etmeli Miyim.

Henüz teslim almadıysan iade et gitsin. O kadar bütçem olsa kendim tek tek seçerek toplarım gözüme güzel gelen parçaları seçerdim.
  5. K

Sıfırdan Tyt'ye Nasıl Hazırlanmalıyım?

Arkadaşlar tamamen sıfırım nasıl ve nereden başlamalıyım? Ve artık maarif model denen saçmalık geliyormuş bu yüzden tekte kazanmalıyım. Hedefim 60-70 net arası. Bugün TYT girdim ve matematikten sadece 5 soru işaretledim onun da kaçı doğru bilmiyorum varın siz hesap edin durumumu. Bana branşlar...
  6. K

Atatürk ve siyasal İslam

İslam eninde sonunda; pas tutacak pas! 1781436203 Allah Türkçe anlamıyorsa o zaman sonsuz gücü yalan :D
  7. K

Osmanlı ve Bilim Karşıtlığı.

BİLİM VE OSMANLI.. * 1600’lü yıllarda Osmanlı medresesinde fen bilimleri ve matematik öğretiminin meşru olup olmadığı tartışılıyordu. Avrupa’da Harvey kan dolaşımını; Toriçelli, cıvalı barometreyi buldu. - * 1600’lü yıllara gelmeden Takiyüddin’in yaptığı ve Avrupa’da benzeri olmayan gözlemevi...
  8. K

Lolde Neden Rank Atlayamıyorum

Şu çöp oyuna zamanınızı neden harcıyorsunuz ki?
  9. K

Arc B580 11k'ya Alınır mı?

Hocam 2 yıl pek geçici bir süre değil gibi. Bence almışken adam gibi bir kart alın.
  10. K

Hp Victus 16 E Birden Bire Kapanması

Keşke araştırsaydınız almadan. Victus alınmaması gereken bir laptop.
  11. K

S26 ULTRA MI İPHONE 17 PRO MAX Mİ?

Hediye olarak alıcak ailem yani ben para vermeyeceğim.
  12. K

S26 ULTRA MI İPHONE 17 PRO MAX Mİ?

Arkadaşlar ekosistemim yok telefon özellikleri önemli. S26 kamera dahil birçok konuda önde görünüyor. Kullananlar yorum yapabilir mi?
  13. K

Ölü Piksel Sorunu: Monitörü İade Etmeli Miyim?

Benim için 1 piksel bile ayıplı maldır.
  14. K

Laptop Değiştirmek mi, Masaüstü Sistem mi?

Laptop kullanıcısı olarak memnun olsam da eğer sabit duracaksa masaüstü en mantıklısı her zaman.
  15. K

Trafikte arkadan çarpma sonucu şanzıman bozulur mu?

Bozulacağımı vardı bilmiyorum ama ses gelmeye başladı ve birden yağ boşalttı.
Geri