Kirli Oyun isimli üyenin son içerikleri

1. K

S26 ULTRA MI İPHONE 17 PRO MAX Mİ?

Hediye olarak alıcak ailem yani ben para vermeyeceğim.
  2. K

S26 ULTRA MI İPHONE 17 PRO MAX Mİ?

Arkadaşlar ekosistemim yok telefon özellikleri önemli. S26 kamera dahil birçok konuda önde görünüyor. Kullananlar yorum yapabilir mi?
  3. K

Ölü Piksel Sorunu: Monitörü İade Etmeli Miyim?

Benim için 1 piksel bile ayıplı maldır.
  4. K

Laptop Değiştirmek mi, Masaüstü Sistem mi?

Laptop kullanıcısı olarak memnun olsam da eğer sabit duracaksa masaüstü en mantıklısı her zaman.
  5. K

Trafikte arkadan çarpma sonucu şanzıman bozulur mu?

Bozulacağımı vardı bilmiyorum ama ses gelmeye başladı ve birden yağ boşalttı.
  6. K

Trafikte arkadan çarpma sonucu şanzıman bozulur mu?

Arkadaşlar geçen gün trafikte biri arkadan çarptı 50-70 arası bir hızla. Bu durumda şanzıman dağılır mı? Öndeki ani fren yaptığı için ben tam ona çarpmadan durmuşken arkada ki vurdu. Araç manuel ve kazadan sonra 9 km'lik yol gittim dur kalk yaptım ışıklarda üstüne üstlük.
  7. K

Elektrogitar için ses kartı önerisi

Arkadaşlar İBANEZ GRG121DX aldım. Amfi almak istiyordum ama bütçem max 7000 ve ileride değiştirme gibi imkanım da olmadığı için ses kartı almaya karar verdim. Evimde hoparlör var. Hangi ses kartını önerirsiniz...
  8. K

Ödev için yazıcı önerisi

Epson L3211 kullanıyorum tanklı çok iyi. Üstelik tarayıcısı da var.
  9. K

Pioneer teyp önerisi

Yasak artık cezası var.
  10. K

Konu silinmiştir.

Erdoğanın fahiş vergi politikası. Yiye yiye bitiremedi.
  11. K

Kaç günde duş alırsınız?

3 günde 1 iyidir hadi 2 olsun. Ama kesinlikle deodorant kullanılmalı. Her gün deodorant kullanıp 1 hafta banyo etmemiştim sadece saçlarımı yıkamıştım ama vücudumda gram koku yoktu. Koku yapan yer koltuk altıdır her gün deodorant kullanırsanız pis kokmazsınız 2 hafta duş almasanız bile. Saçlar...
  12. K

Termal macun önerisi

PTM 7950 almazsan çok kötü şeyler yaparız sana.
  13. K

İki laptop arasında kaldım sizce hangisi

4050, 3060'tan bile güçlü.
  14. K

Flashtan Oyun Oynamak

RAM olmadan pc çalışmaz ki zaten neden bahsediyorsun sen?
  15. K

Paket kaybı yaşıyorum

İndirim için Netspeed'dan geçtim bende. Biter bitmez geri dönücem bu son ay'ım. Çöp bir firma millenicom cidden. Hız ölçümünde sorun yok ama sitelere girerken ve oyunlarda bariz sıkıntı hissediliyor.
Geri