Lan defol git cahil :D güç beslemesi ile ilgili olan yere biosla ilgilidir diyen cahil. Kendisi sadece şanslıymış o kadar yatsın kalksın dua etsin sadece.
Geçmiş olsun anakartı yakmışsın.
1788289936
Bak sökmek istesen 1 dakikanı almayacak kablo için laptop çöp oldu.
1788289988
Sizin kafanız iyi mi bios pili ne alaka adam kısa devre yaptırmış okumanız mı yok? Kafasına mermi yiyen adama kalp masajı yapmak gibi bir şey sizin öneriniz.
1788290201...
Şunu anladım ben zaten gönderecekleri 825 gb de iadeler arasından olacakmış belli ki. Video kaydı alarak alın kargoyu ve kesintisiz tüm açma sürecinde de video kaydını kapatmayın kayıt alarak açın deneyin.
Arkadaşlar, 1 yıl önce 345 start çözmüştüm ama üstüne hiçbir çalışma yapmadım. Adam gibi temelimi sağlamlaştırmak istiyorum; hangi soru bankasını önerirsiniz?
Antrenman serisinin 1. değil de 2. kitabını düşündüm ama hiç yeni nesil, şekilli denebilecek sorular yok onda; o yüzden kararsız kaldım...
Arkadaşlar tamamen sıfırım nasıl ve nereden başlamalıyım? Ve artık maarif model denen saçmalık geliyormuş bu yüzden tekte kazanmalıyım. Hedefim 60-70 net arası.
Bugün TYT girdim ve matematikten sadece 5 soru işaretledim onun da kaçı doğru bilmiyorum varın siz hesap edin durumumu.
Bana branşlar...