Rekabet kızışıyor fiyatlara yansımış, helal olsun AMD soyguncu Intel'i bile dize getirdi. (y) (AMD fiyat düşürebilir) 10. nesil ile beraber tüm Core serilerine HT gelmiş oldu önceki nesille kıyaslarken bunu dikkate alın.
Anakartım Asus Tuf B450-Plus Gaming, bios sürümü güncel. Görselde de görüldüğü gibi sadece Auto ve Offset mode mevcut, normalde Manuel de bulunması gerekiyor yapmam gereken bir ayar mı var acaba?
Sadece Case fanların kablolarını taktım, kasada adreslenebilir RGB olsa yerini biliyorum, bu nereye takılcak anlayamadım
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MSI Mag Forge 100M kasa Asus Tuf B450-Plus Gaming'e takacam bu kabloyu fan RGB'ler yanmıyor nereye takılıyor, bilemedim
Çözüldü, güç kaynağı sata güç kablosuna bağlıyoruz
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1080p için yeterli RTX 2060 rakibi bir kart onda da 6GB VRAM var. Şuan da Sapphire Pulse RX 5600 XT vatan da 2200₺ ben aldım, bios güncellemesi ile RX 5700 performansı alınıyor
R5 2600 yerine R5 1600 AF tercih etmek zaten mantıklı olan fakat R5 2600 alana da neden R5 2600 aldın denilmemeli herkes OC bilmek ve yapmak zorunda değil, 2600X ile 3600 kıyaslamasını doğru bulmuyorum ikisi farklı mimari bir kere zen+, zen2 sadece saat hızıyla işlemci iyidir aynıdır denilmez...