Arkadaşlar selam 11 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi seviyoruz doğum günü yaklaşıyor ve bende üniversite sınavına hazırlandığım için çalışmıyorum fazla bir param olmuyor cebimde işten ayrılmadan önce kenara koyduğum parayla şuana kadar elini cebine attırmadım ancak bende tükenişe geçtim bana...
hangi üniversiteye gidiyorsun ve bana tavsiye edermisin 1 ay öncesinde sanayide cnc operatörü olarak çalışıyordum yani biraz daha objektif ceavap verirsen güzel olur çünkü sanayiden çıkış yolu arıyorum
1701796442
işin aslı sanayide çalışmaya başladığımdan beri değersizlik ve yaşamdan tat...
işin aslı geleceğine bakıp değilde gerçekten istediğim 2 bölüm ki zaten kapasitemde bunlara yetiyor 1 senem var ve çok fazla hayal perest düşünemiyorum
1701769956
mühendislik ileri derece fizik istiyor ve fizik olarak baya zayıfım diş hekimliğininde puanı yüksek
1701770133
avukatlık ve...
ayt matematik çalışmaya başlayacağım matematiğin güler yüzü ve 3d ayt soru bankası mı yoksa mert hoca mert hocanın soru bankası ve 3d ayt soru bankası mı almalıyım veya bunlardan başka önerileriniz varmı
arkadaşlar iyi günler geometride 0 ım ve kanal arıyorum merkeze teğet 2023 tyt ayt kampı ile kenan kara geometri 0 kampı arasında kaldım hangisini önerirsiniz
günde 3 derse çalışıyorum bazı günler 4 konu anlatımları çoğunlukla 1 saat oluyor ve haliyle 8 saatlik konu çalışması yapmış oluyorum sonrasında zaten 8 saat konu anlatımının vermiş olduğu bir yorgunluk oluyor (konu bilgim 0)