Uludağ Üniversitesi'nde EEM okudum. Güzel bir öğrencilik hayatı geçirdim. Çok mutluyum yine olsa yine giderdim bu arada :D
O dönemki sıralamamda Dokuz Eylül Mak., Esogü Mak., olabiliyordu ben elektrik elektronik istediğim için Uludağ tercih etmiştim ki asla pişmam olmadım (bazı detaylar...
Bu güzel konu için teşekkürler, 1000Tl bütçe ile kulaklık almayı planlıyordum ve raijin bu seçeneklerden biriydi artık raijin değil gamepower bile seçeneklerden biri değil.
Umarım problemin de bir an evvel çözülür dostum yoksa bu kafayla çok müşteri kaybederler.
Merhaba dostlar,
1000 Lira altı gaming kulaklık arayışım sürerken başlıkta görmüş olduğunuz Philips'in modeli dikkatimi çekti.
Philips genel hayatta güvenerek kullandığım bir markayken kulaklığı nasıldır diye merak ettim.
Çok fazla yorum/inceleme de bulamadım doğrusu, durumla ilgili tecrübesi...
Kafadaki rahatlık ne seviyede hocam? Bazı modeller çok ağır oluyormuş, terletiyormuş.
Kulaklıkla genel olarak CS oynayacağım ben bu ses kasma işinde bu zamana kadar yaşadığınız negatif bir durum var mı?
Ya da aldıktan sonra lan keşke başka bir model alsaydım dediğiniz bir durum oldu mu...
Merhaba dostlar, bu aralar 1000 TL bütçemle kulaklık aramaktayım.
Bu süreçte de bir kaç kulaklık markasına yükseldim ancak sürekli Çin Menşeili kulaklık firmaları aklımı karıştırıyor. (Gamepower, Rampage gibi)
İtopya'nın güzel bir indirimi oldu CorsAir HS35 modelinde 549 liraya düşüyordu ancak...
bu bütçelere sorunsuzluk ve biraz da tatlı görüntüsü için temiz 1.4 enjoy corsa c olabilir ya da denk getirebilirsen 1.2 2009 2010 corsa d de olabilir.
Bu arada sorunsuzluk dedim diye birileri elektronik problemlerinden bahsedebilir ancak ben 260 bin km'de a
illa ki fark vardır diye düşünüyorum çünkü 1/3 fiyatı gibi bir şeydi ama nedir ne değildir bilemiyorum
1704721593
kusura bakma forumda yeniyim cevap banaydı sandım. İyi forumlar dilerim
yav reis yıllarca stok laptop klavyeleri, dandik noname klavyeler kullandım; razer konusunda hemen problem yaşayacağımı düşünmüyorum. çıkarsa da zamanıdna güzel fiyata aldık diyip yeni bir model bakarız :D
1704721061
Reis çok bir bilgim yok vallahi ne desem yalan olur, ben bakarken hep duyulmuş...
Merhaba dostlar ben de hepsiburadadan aldım ürünü, siyah ekranda ışık sızıntıları görür gibi oldum ama kuruntudan mı bilmiyorum. Sadece siyah ekranda bunu deneyimledim bu arada. Durumla ilgili değişim talebi yapsam daha kötü bir monitörle karşılaşabilme ihtimali korkutuyor. Siz olsanız bu...
Ahahah neyse sabah ola hayrola diyelim yarın tekrardan bir fırsat kovalayacağım. Duruma göre konuya güncelleme getiririz olmadı 😂 ilgi ve öneri için teşekkürler
1701293051
Arkadaşlar herkese desteği için teşekkür ederim an itibariyle Lenovo R25i-30 modelini almış bulunmaktayım. Racon bitmiştir. 😂