kitapsiz isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Sinbo Tavan Vantilatörü 839₺

Sabit duy mu olması gerekiyor
  2. K

🔥İndirim Ryzen 5 5600 Ddr4 İşlemci 5399 TL

Daha bu hafta 5600 TL'ye almıştım 6 ay taksit ile bence iyi fiyat ikinci ellerine bakılırsa ama sizlerin de dediginiz gibi bu am4 işlemci için fazla mecburi alıyoruz ddr5 sisteme geçip ramlere o kadar para bayılmak istemedigimden dolayı
  3. K

N11 Satıcı B580 Ekran Kartını Yanlış İlçe Subesine Göndermiş

En sonunda alırdın kargonu kaybetmedilerse ben olsam beklerdim iade süreci gelmesinden daha uzun sürecektir büyük ihtimal. boşu boşuna tekrar alıcaksanız fazladan para vermeyin
  4. K

Am4 Sistem Yükseltme

Nelere yükselttiniz hocam 1782323457 Teşekkürler hocam ilgilendiginiz için. Muhtemelen böyle yapacagım monitör öneriniz varsa 2k ya da 1080p önerilerinizi alabilirim
  5. K

Am4 Sistem Yükseltme

Hocam sag olun 4 k küsürdü de muhtemeln fake satıcı ya da iptal olacak gibiydi o yüzden hiç şansımı denemedim şuanda zaten aynı satıcı gözükmüyor
  6. K

Am4 Sistem Yükseltme

R5 2600X işlemci. GTX 1660 Super ekran kartı. 16 GB DDR4 RAM. Gigabyte B450M S2H anakart. Merhaba şu anki sistemim bu sekilde ama yetersiz kalıyor AM5'e geçip o RAM'lere o kadar para veresim gelmiyor nasıl bir geliştirme yapmalıyım?
  7. K

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Taksitsiz alınmaz ama 9 ay seçenegi iyi olmuş diger kredi kartlarına da sağlansaydı
  8. K

Viewsonic Vx2479-Hd-Pro Monitörün Kenarındaki Beyazlık

Arkadaşlar bu ışık süzmesi mi yoksa baska bir hata mı ? Ekrana baskı uygulamadım pckolik mağazasından satın almıştım aydınlıkta da bayagi belli oluyor iade alir mi magaza yoksa böyle mi kullanayim ?
Geri