Kıvanç🖱️ isimli üyenin son içerikleri

1. Kıvanç🖱️

Superonline fiber hakkında bilgili olanlar lütfen cevaplasın!

Geçen gün benzerini yaşadım. Dükkanın olduğu apartmana Superonline kutusu takmışlar. Alt yapı yoktu bu kutu takılana kadar. Ertesi gün de Superonline poları giyen 3 tipleme geldi. Abi alt yapı geldi sizin apartmana fibere geçmek ister misiniz 700/ay 1000Mbps dediler. Geçerim deyince de ertesi...
  2. Kıvanç🖱️

🔥İndirim Maxsun Anakartlar uygun fiyatlar ile Türkiye'de

"Maxsun Kırmızı🌹" filmleri tadında anime kızlı anakart qeyfi :ROFLMAO:
  3. Kıvanç🖱️

1000 adet sticker 98 TL

Sabah sabah çocuk sevindirmemize vesile oldun eyv.
  4. Kıvanç🖱️

❌İndirim Bitti! Asus Prime Lc 360 ARGB 360 mm Sıvı Soğutucu 3899 ₺ Hepsiburada

Yılbaşında hayvan gibi zam gelecek diye bas bas bağırıyor herkes. Son 1 yılın min. fiyatı işte daha ne olsun? Alacak olan varsa görüp alsın işte.
  5. Kıvanç🖱️

Kule tipi soğutucu önerisi

85 çok da sıcak değil yaa, Intel 14. nesil 100C'lere yakınsıyor 85'ten bişey olmaz bence.
  6. Kıvanç🖱️

İleride değiştireceği işlemciye uygunluğundan emin miyiz peki?
  7. Kıvanç🖱️

Pire için yorgan yakmaya ne gerek var canım, r5 5600 için Peerless Assassin fazla. Bana kalsa işlemci ağır yük görmüyorsa Stok Fanı bile yeterli.
  8. Kıvanç🖱️

🔥İndirim 3750 ₺ Michelin CrossClimate 2 205/55 R16 91H 4 Mevsim Lastik 2025 Son 2 Adet Maalesef

Daha önce denemedim ama etbis'e kayıtlı bi firma olarak görüyorum. Vade farkıyla varmış
  9. Kıvanç🖱️

🔥İndirim 3750 ₺ Michelin CrossClimate 2 205/55 R16 91H 4 Mevsim Lastik 2025 Son 2 Adet Maalesef

Link 👈 2 tane kalması üzse de bedava. Lazım olan çeksin.
  10. Kıvanç🖱️

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Aksine ben yakaladım ama etrafımda benzer TV isteyen ve o fırsatı kaçıran eş dost var. Onlar için sordum.
  11. Kıvanç🖱️

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

TCL MiniLED TV 75C6K 75C7K 65C7K 65C7K modelleri tekrar gelir mi?
Geri