Kıvanç🖱️ isimli üyenin son içerikleri

1. Kıvanç🖱️

Bilgisayar yükseltme tavsiye

Valla düşeceğinin bir garantisi olsa bekleyelim de yok babacım hiç öyle bir vibe vermiyor piyasa.
  2. Kıvanç🖱️

Bilgisayar yükseltme tavsiye

@Abdullah Hacıgül geçen haftaki 2. el sistem toplama videosuyla öyle bir hypeladı ki, R5 5600'ler ateş pahası oldu bir anda :hoba:
  3. Kıvanç🖱️

Masaüstünün yanına laptopu 2.ekran yapmak istiyorum capture card önerisi?

2 PC'yi bu şekilde bağlayabiliyor musun ki? Capture Card dediğin yayın için bir PC'deki ekran kaydını diğer PC'deki yayın programına vermeye yaramıyor mu? Sen aynı monitörü hangi PC'den kontrol edeceksin senin senaryonda? Bana pek mantıklı gelmedi açıkçası. Bilen varsa aydınlatsın beni de.
  4. Kıvanç🖱️

Yardım Sıvı soğutucunun kablosunu nereye takmalıyım

Anakartında 3 pin ARGB girişi olmadığından bi yere takamayabilirsin maalesef
  5. Kıvanç🖱️

Radeon RX 6800 GAMING X TRIO 16G

1080P çözünürlük istiyorsun ama kartın 6800. Neden?
  6. Kıvanç🖱️

❌İndirim Bitti! Lavazza Super Crema Espresso 1kg Çekirdek Kahve 501₺

Lavazza Super Crema Espresso Çekirdek Kahve 1 KG 👈 LİNK Satıcıyı deneyimlemedim hiç ama puanı yüksek. Son 1 yılın en düşük fiyatı. Bu fiyata 1kg çekirdek kalmadı artık (Blend dahi olsa) Özellikle iş yerine falan stoklamalık...
  7. Kıvanç🖱️

🔥İndirim Intel Core i5 14400F (box) Vatan pc Web'e Özel 7015₺ + Seçili bileşenlerde indirim var.

Fiyatı 7015 ₺ diye güncelleyin başlıkta isterseniz. Aklım çıktı sabah sabah 1700 lirayı görünce.
  8. Kıvanç🖱️

ASUS ROG-STRIX-1000G Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Konusu dün açıldı. Dünden beri 7990₺
  9. Kıvanç🖱️

🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Konuyu ben açıcaktım bari böyle katkım olsun, PSU'yu çekicem diye geciktim konu açmaya :D Vade farksız 6 taksit imkanı da var.
  10. Kıvanç🖱️

Superonline fiber hakkında bilgili olanlar lütfen cevaplasın!

Geçen gün benzerini yaşadım. Dükkanın olduğu apartmana Superonline kutusu takmışlar. Alt yapı yoktu bu kutu takılana kadar. Ertesi gün de Superonline poları giyen 3 tipleme geldi. Abi alt yapı geldi sizin apartmana fibere geçmek ister misiniz 700/ay 1000Mbps dediler. Geçerim deyince de ertesi...
  11. Kıvanç🖱️

🔥İndirim Maxsun Anakartlar uygun fiyatlar ile Türkiye'de

"Maxsun Kırmızı🌹" filmleri tadında anime kızlı anakart qeyfi :ROFLMAO:
  12. Kıvanç🖱️

1000 adet sticker 98 TL

Sabah sabah çocuk sevindirmemize vesile oldun eyv.
Geri