Yok hocam, cihaz optik kablo ile bağlı olduğu için herhangi bir gecikme yaşanmıyor. Ses hem TV'den hem de ses sisteminden aynı anda gelmesine rağmen...
Ben ses sistemini Google TV'ye geçiş yaptığımda kullanıyorum. YT-Netflix izlerken, spoti'den şarkı dinlerken vs. ikisinin senkron çalışmasıyla ses tüm...
Hocam ben TV ile birlikte Samsung'un 5+1 ses sistemini kullanıyorum. Bahsettiğiniz gibi başta bu ses sorununa takılmamıştım ta ki "The Weekend - Starboy"...
Benim TV'yi hafta sonu kurdular hocam. Bulunduğunuz il/ilçedeki en yakın servisi ararsanız yardımcı olurlar. Geç olsun güç olmasın, geçmiş olsun tekrardan.
sağol.
sorma
ben geçen s9 aldım amazondan hatırlarsınız 17 e. kardeşim el koydu aldı gitti tableti:) dandik ipad le huwei 11.5 a kaldım tab oled ekrandan...
Servis gelip süngerleri koymadan önce aynısıydı . Servis yaptıktan sonra hiçbi zırıltı kalmadı aynı şarkıyla kaydettim subwoferın normal sesi var sadece...
Evet hocam ne kadar %0 fan modu da olsa arada bir fanı çalıştırıyormuş. Açıkçası arada bir fanın çalışması benim için dert değildi. Ama fanı devreye...
PN850M 850W olanı 1 yıldır kullanıyorum. CH560 kasa ile birlikte set olarak almıştım. 5-6 ay önce çıtayı arşa çıkarma girişiminde bulunup ömürlük olması...
Yerel karartmayla bir alakası yok yada ben bir fark hissedemedim ama arka ışık seviyesini 50’den 60’a çıkartınca etkisi biraz daha azaldı, deneyin isterseniz.
Safari'den forumun sitesine girip paylaş kısmından "Ana Ekrana Ekle" derseniz mobil uygulama gibi kullanabilirsiniz. Ben de uzun zamandır bu şekilde...
Bende aynı hissi özellikle maç izlerken yaşıyorum. Mesela koyu formalı takımın tarafında sahanın parlaklık daha düşük açık renkli formalıların olduğu...
500tl yi Logitech g pro x superlight 2 ile aradaki farktan bahsetmiştim aslında Logitech kafamı çok karıştırdı deathadder a karşı bir sempatim olduğundan ve...