Yıl sonuna kadar depoları full dolduracak miktarda üretip 2026 ile birlikte asgari ücret zammı maliyet artışı rakip firmaların fiyat artışıyla birlikte...
170tl'ye evde giymek için güzel eşofman. Kalın veya pamuklu değil dışarıda giymek için alınmaz. Beni kalite ve kalıp olarak tatmin etmediği için iade etmiştim.
Açıkçası takılan süngerler sonrası neredeyse hiç fark olmayışı benim de dikkatimi çekti. Ses seviyesi 30 ve üstüyken titreşim yine konuda bahsedilen video...
Benim de bugün 3 kare sünger konuldu. Servis varken 50Hz videosunu açtım hiçbir değişim yok. Adamda geri kafalı birisi böyle şeyleri açarsan bende titrerim...
Sadece kırmızı butona bastığınızda bir nevi uyku moduna almış oluyorsunuz. Kuruluma gelen servisin belirtmiş olması lazım aslında, bende söylemişlerdi...
Maalesef, böyleleri yüzünden hizmet vermemek hususunda gayet haklılar. Olan bizim gibi kaliteli bir hizmet almak isteyen kitleye oluyor maalesef kötüler ve...
Skatezler beleşe gelmiş ama işçilikte kolaya kaçmış😅. İçine toz girmeyecek şekilde bantla kapatıp kullanın hocam. 3600-3800 civarına veya daha ucuza...