kurulum yapmadım ama kalitesi genel olarak hosuma gitti. ilk çıktığı günden beri takip ettiğim bi sogutucuydu sanırım 2024 bahsediyorum :) f/p olarak almak...
Çekiş gücü yeterli hocam. Evde halı varsa eğer uygulaması üzerinden halıları işaretliyorsunuz. Halının üzerine geldiğinde süpürme hızını en üst kademeye...
Fiyat 6 taksitle birlikte süper. Robot süpürge alacaksanız ilk önceliğiniz bu model gibi saç dolaşmasını önleyen fırçaya sahip modellere bakın. Yaklaşık...
Ses 30'un üzerindeyken yapıyor. Servis sesi engelleyici yalıtım malzemesi yapıştırdı ama fayda olmadı. Bundan dolayı TV'nin sesini hep 20'de kullanıyorum...
Benim kullandığım model Modart'ın inceleme videosundaki Cube1 modeli bu arada. Cube2 modelinde fanları değiştirildi. Radyatör ve pompada değişiklik var mı...
Modart'ın videosu öncesi aklımda hep Arctic LF II 360 vardı ama benim aldığım dönem aralarında %40'lık fiyat farkı mevcuttu. Borusunun örgülü olması güzel...
Bunun yerine Nova Pro Wireless almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Sonsuz şarj için 2 adet pil ve kontrolcüsü ile gelmesi açısından daha mantıklı.