Hocam bu bilgiyle ilgili bir kaynak var mı? Yakın zamanda 128gb olanı alıp 128gb sd kart takıp kullanmayı düşünüyordum. Eğer dediğiniz gibiyse direkt...
Anakart ın default ayarına bırakmıştım fan hızını. Kasa fanlarım 1300 lerde bile çalışmıyor gibi neredeyse ama bunun fanları 900 den sonra duyulmaya...
1300-1400rpm'ler yüksek değil mi? Ben 120mm fanları 700rpm 140mm fanları 550rpm'de sabit çalışacak şekilde ayarladım, kasa yerde olsa hiç ses duyulmaz ama...
cpu fanla aynı işi yapıyormuş o soket. Sanırım aio pump olmadığı için yapacak bir şey yok cpu fan gibi dereceye göre ayarlıyor muhtemelen. Çünkü boşta 29...
3700-5150 aralığı çok fazla. Bende aio_pump soketi mevcut ve pompa devri 5300-5550 arasında gidip geliyor. OPT soketi ne işe yarıyor bilmiyorum. Belki o...
kurulum yapmadım ama kalitesi genel olarak hosuma gitti. ilk çıktığı günden beri takip ettiğim bi sogutucuydu sanırım 2024 bahsediyorum :) f/p olarak almak...
Çekiş gücü yeterli hocam. Evde halı varsa eğer uygulaması üzerinden halıları işaretliyorsunuz. Halının üzerine geldiğinde süpürme hızını en üst kademeye...
Fiyat 6 taksitle birlikte süper. Robot süpürge alacaksanız ilk önceliğiniz bu model gibi saç dolaşmasını önleyen fırçaya sahip modellere bakın. Yaklaşık...
Ses 30'un üzerindeyken yapıyor. Servis sesi engelleyici yalıtım malzemesi yapıştırdı ama fayda olmadı. Bundan dolayı TV'nin sesini hep 20'de kullanıyorum...