Ben kulağımı ağrıtacak düzeyde sesi arttırmıyorum. Genelde %35-%50 aralığında takılıyorum ve yeterli oluyor. F30'un 600w'lık harman kardonu varsa aynı dengeyi yakalarsınız. G20'deki harman ise eğer sorun değil tatmin eder. Ses profili hakkında youtube'daki incelemelerden daha fazla bilgi...
Hocam ekran kartı ve işlemci için bahsettiğim undervolt ayarlarını tutturursanız en son işlem olarak BIOS'tan fan ayarlarını manuel'e alıp fan devirlerini biraz daha düşürüp sistemin daha sessiz çalışmasını sağlayabilirsiniz. Zaten uv ile sıcaklıkları düşürdüğünüzden dolayı fanların devrindeki...
9000 serisi destekliyorsa eğer PBO Tuner 2 ile undervolt yapabilirsiniz. Ekran kartına da aynı şekilde msi afterburner üzerinden undervolt yapabilirsiniz. Hem performans açısından kaybınız olmaz hem de 5-10 derece civarında sistem soğuk çalışır. Direkt olarak video linki koymuyorum, birkaç video...
2 aydır pro 3 kullanıyorum. Öncesinde hiç airpods (apple) ve anc'li kulaklık kullanmamıştım. ANC arkada kısık seste bir şarkı yada video açıkken mükemmel, hiçbir şey çalmıyorken ise iyi ama kusursuz diyemem. Pro 2'ye göre şeklini değiştirmişler, incelemelerden gördüğüm kadarıyla kulakta daha...
Hocam bana mantıklı gelen tab s11 128gb + 128gb sd kart. Hatta önümüzdeki hafta içinde bende aynı komboyu satın almayı düşünüyorum. Yanına ekran koruyucu, kılıf, sd kart olarak şunları almayı planladım;
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0FSR16NNB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AB4RD1JXHRRE1&th=1...