Anakart : msi a520m-a pro
işlemci: ryzen 5 5600
ekran kartı : msi ventus 3x black 4060
ram: xpg gammix d35 8x2
Arkadaşlar yeni bir sistem aldım yaklaşık 2 hafta oldu. Bilgisayarın açma tuşuna batığımda ilk önce vga ışığı yanıp sönüyor ondan sonra boot ışığı yanıp sönüyor. Çok kısa sürüyor...
Yeni bir sistem aldım Ryzen 5 5600 ve 4060 var microsoft flight simulatorde 1080p ulta ayarlarda 60fps'e bile çıkamıyorum gpu ve cpu kullanımı düşük. bir sorunum daha var dlss hiç etki etmiyor kapalıda olsa kalitede olsa performansda olsa fps 40-50 arası geziyor. Bu sorun sadece microsoft flight...
Anakart msi a520m-a pro. Bilgisayar açılırken anakartta boot ve vga ışığı beyaz yanıyor ama açıldıktan sonra sönüyor. Bilgisayarın çalışmasında bir sorun yok. Kablolama için anakartin ve ekran kartının güç kablolarını söküp tekrar taktım bu yüzden olabilir mi
https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-5500-msi-rtx-4060-ventus-2x-black-8gb-oc-msi-a520m-a-pro-hikvision-16gb-kioxia-500gb/
Bu fiyat bandinda sistem bakiyorum bunda karar verdim işlemciyi 5600 yaptım sizce alınır mı
Bu özelleştirmelerle fiyatina göre bayağı iyi bence ve psunun fsp 700w olmasada biraz arttirmakta fayda var bende sistem alıyorum banada fikir oldu teşekkürler.