kiyu0 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Strong M4-12x Pro Montaji Kolay mi?

Ayriyeten anakartin önündeki fan ayakları da yok. Onlar olmadigi icin mi A3120TRA montajini yapamadım acaba? 1790712732 @Ömer Murat KARACA sayısız montaj yaptığını söylemişsin hocam yardımcı olur musun?
  2. K

Strong M4-12x Pro Montaji Kolay mi?

A3120TRA iade edip bunu almayi planlıyorum. A3120TRA'da vidalar metal govdenin altinda kaldığından tornavida ulaşmıyor montaj yapamıyordum. Bunun montaji nasil yapiliyor? Youtube'da bir video var ama sessiz ve hiçbir sey anlasilmiyor. Anakartim AM4, islemci R5 5600. Anakartin arkasındaki braketi...
  3. K

Sogutucu Degistikten Sonra Bilgisayar Acilip Kapaniyor.

Sağı solu yok ki bunun.
  4. K

Fazeon A3120TRA fotografta gözükmemiş ama altta da vida var o daha da altta kalıyor.
  5. K

Vidalar metal govdenin altinda kaliyor tornavida yetismiyor. Çıkartıp iade mi etsem diye dusunuyorum.
  6. K

Islemci R5 5600 Dün stok sogutucuyu sokup termal macun surup Fazeon A3120TRA takmayı denedim fani çıkardığım tarafi sağlamca vidaladim ama diger taraftaki vidalar metal govdenin altinda kaliyordu tornavida yetişmiyordu o taraftan sadece 1 tanesini vidalayabildim. Bilgisayari actim acildi 1 Dk...
  7. K

Fazeon A3120tra Montaj Nasil Yapilir?

Ya vallahi uğraştık da olmadı gibi. Termal macun da boşa gitmiş olacak o metal govdenin altındaki 1 vidayı oturtamadım yerine. Az önce bilgisayarı açtım cinlama sesi geliyordu goruntu vermiyordu ramleri sokup silgiyle silip geri taktım simdi de bilgisayar açılıyor hicbir sorun yok sonra...
  8. K

@Berat Özdemir @BÖCEK vida kucuk geliyor ne kadar sıksam da aparat ile fandaki delik tam sıkılmıyor hareket ediyor Yanlış taraftan sıkıyormuşum arkadan sıkınca tam oturdu ancak fani çıkartıp bir kısmı vidalayabilsem de diğer kısım alta geliyor vidalanmiyor.
  9. K

Kasanin arkasını açtım anakart braketi düşmüş herhalde stok sogutucuyu çıkarınca olmus simdi bunu oturtup vidalamakla ugrascaz
  10. K

Attigim kılavuzda duz olan aparat direkt yok. Diğer aparat intel icin gozukuyor.
  11. K

@BÖCEK bu sekilde olmadı nasil takmam gerekiyor
  12. K

Duz olanları sogutucuya takip termal macunu sıkıp direkt takıyorum o zman. 1790270908 Böyle vidalari sıkıyorum ama hala oynuyor sorun olur mu?
  13. K

İslemciyi sogutma konusunda sıkıntı olmaz 4 bakir boru var zaten montaj konusunda yardim lazim. Siyah plastik seyi kullanmam gerekiyor mu?
  14. K

R5 5600'e takacagim stok sogutucuyu soktum bunu takacaktim ama aparatlar kullanim kilavuzundaki ile ayni degil ben de konu açayım ne yapacağımı sorayım dedim.
  15. K

Aigo GM80 Plus mouse padde çalışmıyor

küçük mouse pad alsam kaç tl olur 1771004964 şu an kullandığım klasse classic 70x30 1771005110 attığınız linkte 300 TL'ye klasse pro mouse padler var onlar iyi mi?
Geri