Ayriyeten anakartin önündeki fan ayakları da yok. Onlar olmadigi icin mi A3120TRA montajini yapamadım acaba?
1790712732
@Ömer Murat KARACA sayısız montaj yaptığını söylemişsin hocam yardımcı olur musun?
A3120TRA iade edip bunu almayi planlıyorum. A3120TRA'da vidalar metal govdenin altinda kaldığından tornavida ulaşmıyor montaj yapamıyordum. Bunun montaji nasil yapiliyor? Youtube'da bir video var ama sessiz ve hiçbir sey anlasilmiyor. Anakartim AM4, islemci R5 5600. Anakartin arkasındaki braketi...
Ya vallahi uğraştık da olmadı gibi. Termal macun da boşa gitmiş olacak o metal govdenin altındaki 1 vidayı oturtamadım yerine. Az önce bilgisayarı açtım cinlama sesi geliyordu goruntu vermiyordu ramleri sokup silgiyle silip geri taktım simdi de bilgisayar açılıyor hicbir sorun yok sonra...
@Berat Özdemir @BÖCEK vida kucuk geliyor ne kadar sıksam da aparat ile fandaki delik tam sıkılmıyor hareket ediyor
Yanlış taraftan sıkıyormuşum arkadan sıkınca tam oturdu ancak fani çıkartıp bir kısmı vidalayabilsem de diğer kısım alta geliyor vidalanmiyor.
R5 5600'e takacagim stok sogutucuyu soktum bunu takacaktim ama aparatlar kullanim kilavuzundaki ile ayni degil ben de konu açayım ne yapacağımı sorayım dedim.
küçük mouse pad alsam kaç tl olur
1771004964
şu an kullandığım klasse classic 70x30
1771005110
attığınız linkte 300 TL'ye klasse pro mouse padler var onlar iyi mi?