kizlaraguvenimkalmadi isimli üyenin son içerikleri

1. K

SAMSUNG TAB A9+ TABLETİM KENDİ KENDİNE KİTLENDİ ACİL YARDIM :(

TABLETİMİN ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRDİM SONRA TABLET KİTLENDİ AÇILMIYOR ŞİFRESİ Ş***E İDİ GİRİYORUM YANLIŞ DİYOR KAPATAMIYORUM NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM YARDIM EDİN ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!
  2. K

Yardım İşlemcinin modelini nasıl öğrenebilirim?

bilgisayarı açarken 4 kere bip bip diyor mu direkt mi açılmıyor?
  3. K

Yardım İşlemcinin modelini nasıl öğrenebilirim?

ctrl+alt+delete duşlarını bas görev yöneticisini tıkla diğer ayrıntılara bas performasa bas ve CPU yazan işlemci
  4. K

Neden Bir Kız Bana Böyle Yapıyor?

1.dönemde numaramı vermiştim ve aramadı sevgilim var(başka konularda) diyo mk sonra 1.dönemde arkadaşlarım elifsu ile deniz s!kişmiş diyolar mk 1743236792 şimdi demiyorlar 1743236866 ım 12 yaşımdayım 5.sınıfım (dalga geçme nolur)
  5. K

yani ciddiye almadım zaten hoşlanıyordum o kız biliyor alamadım zaten 1.dönemde hediye aldığımda bana bakıyordu şakayı güldüm ondan sonra zaten sahte para alıyordu bazen şimdi almıyor 1743236554 kız benim sırama geldi eğer anladıysan biraz yanlış yazmışım
  6. K

ARKADAŞLAR eğer bir kız bana bir şey anlatmaya çalışıyorsa söyleyin n'olur Arkadaşlar bir kız bana oturduğum sıranın altına kağıt vardı bir kız aldı ve "çağlar yazmışkı bebeğim çıkarmısın" falan filan yazmış dedi sonra ben inkar ettim ve "kız zaten çağların yazısı değil." dedi ben mi delirdim...
  7. K

Kız Bana Aşık Mı Değilmi?

2026 yılında ne oldunu söylerim şimdilik teşekkür ederim 1742744990 peki nereden biliyorsun bu olayı sende mi yaşadın?
  8. K

diyorum ki beni taklit ediyo belli etmeden otistik mesajı ne alaka
  9. K

yani ne alatmaya çalışıyo diyorum zaten kızın kedisi aşık olduğumu biliyor hiç konuşmamız yok sadece sahte para alıyor ve bazen gülerken bana bakıyor
  10. K

Arkadaşlar ilk önce ben saçma sapan yürüyorum o kızda saçma sapan yürüyor ve kapşınla kafamı kapatıyorum oda kapşınla kapatıyor kafasını ben fark etmeyim diye kafasını sıraya dönüp gözlerini en sağa yani bana bakıyor bana aşık mı değil mi bana ilgisi var mı? söyleyin lütfen :/
Geri