kjeorbye isimli üyenin son içerikleri

1. kjeorbye

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

hangi kupon abi o, bende lego alacağımda iyi olur
  2. kjeorbye

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

lego vs. alırsınız olmuyor mu öyle
  3. kjeorbye

🔥İndirim Klasse Pro Drake Dawn - Sakura, 90x40 cm 299,90TL

çinko karbon bir vatantaş olarak bende pro alacağım neyim eksik.
  4. kjeorbye

🔥İndirim EXVEGA Andromeda 2025 Kumaş Oyuncu Koltuğu 9.499,00 ₺

gamer dediğin kilolu olur abi, ben elendim o zaman
  5. kjeorbye

🔥İndirim XIAOMI AX3000T wifi6 Router 1.497 TL Openwrt Destekli

; bitti sanırım indirim 1800'e geliyor 1764677331 Buldum beyler, trendyol'da 1.499₺'ye geliyor. https://www.trendyol.com/xiaomi/router-ax3000t-xiaomi-turkiye-garantili-p-839844372?boutiqueId=61&merchantId=1008053 1764677359 bu kodlar çalışmıyor.
  6. kjeorbye

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Destek için teşekkür ederim arkadaşlar.
  7. kjeorbye

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Selamlar, Paket almadan Tod'a üye olunmuyor arkadaşlar, en düşük paketi mi aldınız, nasıl üyelik açtınız?
  8. kjeorbye

❌İndirim Bitti! 2669 TL Lego 42210 Technic Fast and Furious 1410 parça

İndirim bitti sanırım benimde ihtiyacım yoktu aslında ama alacaktım.
  9. kjeorbye

🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT 16GB Pulse Vodafone Yanımda'ya Özel - 16.004 TL

Selamlar, Kullanmayacak biri kod verebilir mi arkadaşlar özelden, teşekkür ederim. Turkcell kullanıyorum.
  10. kjeorbye

🔥İndirim R5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 SİSTEM 🔥 52.489₺ (Peşin Fiyatına 10 Taksit)

Selamlar, Güncel fiyat 53k üzeri olmuş bu arada bilginiz olsun arkadaşlar.
  11. kjeorbye

Steelseries rgb mousepad aydınlatma sorunu

Bu mousepad'in ömrü bitmek üzere, o yüzden normal. Blackfriday gelmek üzere, yenilemenizi tavsiye ederim.
  12. kjeorbye

Çözüldü✓ Vatan-BF3 4070 Super'li Hazır Sistem ARGB Sorunu*

Göremiyorsan bile aynen öyle, bu şekilde kendilerine bilgi verirsen eğer dikkat edeceklerdir diye umuyorum. İstanbul'da olsaydın destek olmak isterdim gerçekten. Umarım kazasız belasız alırsın kasanı. :)
  13. kjeorbye

Eğer anakart ve kasana uygunsa eğer tabi ki taktırabilirsin. Sana tavsiyem bu noktada yanında mx termal macunda götürmen, çünkü gerçekten çok kötü bir macun kullanıyorlar, tekrar söküp takmakla uğraşmamak adına bu kolay ama kritik bir öneme sahip. Bunlar dışında ambalajlara dikkat et, örneğin...
  14. kjeorbye

Ben daha önce de Xigmatek kasa kullanmıştım, bir sorunum olmamıştı açıkçası ama bir lian değil tabi ki. Görsel anlamda da gayet yeterli, kasa arkasında çoğu kabloyu 0.25cm siyah klipsler ile ördüm, tertemiz oldu, kablolaları gizleme konusunda iyi. Kasanın içi gerçekten serin bu arada, onu da...
Geri