KKKK0606 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Superlight 2 VS Lamzu Maya X

Shape farkı çok yok gibi
  2. K

Neden peki
  3. K

6K bandına çıkabilirim maks. Klavyede bozulduğu için onuda değiştirmem gerekicek bütçe ondan maks bu kadar ki zaten bence iyi seviyedeki mouselere yeter diye düşünüyorum.
  4. K

ben sensei ten kullanıyordum gayet eskide kaldı. kablosuz bir mouse istiyorum. şuanki mouse çok ağır bi anda o kadar hafife geçmek aimimi etkiler diye düşünüyorum ama sonrası için daha iyi olurdur
  5. K

Bütçem İkisinede yeter sizce hangisini tercih etmeliyim? Palm şeklinde kullanıyorum. FPS Oyuncusuyum. Başka öneriniz varsa onada açığım. (Delikli/Boşluklu Mouselar Hariç)
  6. K

Yeni Klavye Önerisi.

Maya X Alırım Diye Düşünüyorum. Ama Logitech Lightspeed 2 ile arasında kaldım
  7. K

Öneri 5000TL'ye Kadar Klavye Önerisi

yani manyetik klavyelerde çok fark oluyorsa onlara bi bakayım https://wraithesports.com/products/yunzii-if99-mekanik-klavye?variant=49010518753473 tam klavye olarak bunu bulmuştum az önce. Birde birisi manyetik klavylerde materyal kalitesi biraz daha düşük oluyor demişti. W75 modelini normalde...
  8. K

Öneri 5000TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Uzun süredir Razer BlackWidow V2 kullanıyordum ancak artık E tuşu basmamaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye almak zorundayım. FPS oyunlarını sıkça oynuyorum ve %60 klavyeleri tercih etmiyorum. Numpad olsa iyi olur ama şart değil, çünkü oyun odaklı uygun fiyatlı çoğu klavyede zaten bulunmuyor...
  9. K

Yeni Klavye Önerisi.

Uzun süredir Razer BlackWidow V2 kullanıyordum ancak artık E tuşu basmamaya başladı, bu yüzden yeni bir klavye almak zorundayım. FPS oyunlarını sıkça oynuyorum ve %60 klavyeleri tercih etmiyorum. Numpad olsa iyi olur ama şart değil, çünkü oyun odaklı uygun fiyatlı çoğu klavyede zaten bulunmuyor...
  10. K

VALORANT Turnuva Arıyorum

Dia civarıyız
  11. K

VALORANT Turnuva Arıyorum

Selamlar güncel olarak katılabileceğimiz kendi takımımızla böyle ufak çaplı ve ödüller veren turnuvalar var mı? Nerden bulabilirim. (ama çok yüksek ranklıların olmaması lazım)
  12. K

Bluetooth Aygıtlarımı Görmüyor

malesef hala aynı acaba driverları silmenin bi yolu var mı ? Tekrar yükleyim silip
  13. K

Bluetooth Aygıtlarımı Görmüyor

Yeni PC aldım win11 sıfır kurulumla beraber geldi pc fakat win10'da sorunsuz şekilde kullandığım dongle'yi nedense şuanda kullanamıyorum. Aslında bluetooth açılıyor fakat herhangi bir cihaz bulmuyor. İntelin En güncel driveri'nı indirdim ama sorun çözülmedi nedense Dongle: Dark Bluetooth 5.0 USB...
  14. K

İ5 14600KF vs ryzen 5 7600x

Herkese çok güzel yanıt olmuş eyvallah
  15. K

İ5 14600KF vs ryzen 5 7600x

Aynen soket olayını biliyorum ama zaten büyük ihtimalle uzun zamanlı kullanacağımdan sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum
Geri