Sana verebileceğim bi tavsiye var ama en son durumda denemeni öneririm. Eğer hiç çalışmaz ise JoyTokey ile gamepad tuşlarını klavye tuşuna çevirtip oynayabilirsin.
İyi akşamlar. 2025 kasa Onvo 13 x plusla 1400km lik yolculuğumun sonunda kesinlike şunları söyleyebilirim. Motor gücü ve performans olarak hiçbir osrun yok bugüne kadar beni hiçbir yokuşta yarım bırakmadı. Ayrıcca batarya olarak azami kullanımda bile 40km falan idare edebiliyor(eco kullanırsanız...
İyi akşamlar dediğniiz 250w motor baya güçsüz bana kalırsa. İlk tavsiyem kesinlikle bir elektrkli scooter almanız olacaktır. Hız ve yopkuş performansı dediğinize göre ONVO modelleri siz euygun olabilir. Ayrıca her bölgedede durdurup 25kmh yi geçiyomu diye polis kontrol etmiyor. İllede bisiklet...
Motor gücü ve tasarım dersen ONVO, şase sağlamlığı ve rahatlık dersen SEGWAY benzeri markalar olabilir. Ama çoğu diğer marka 25i geçmiyor ama daha sağlam. ONVO larda uçuyor ama malzeme bazılarında çok iyi değil.
Yani sizin fark etmediğiniz bir sorun olabilir bana kalırsa bir servise baktırın garanti gitmeden ama sakın scooteri yenisiyle iade edelim diye vermeyin eğer aşırı önemli bir durum değilse. Çünkü bende ilk 13xplus aldığım gün onmotor yandı. 1buçuk ay boyunca bana ürünü geri yollamadılar zorla...
SELAM DOSTLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE GTA VİCE CİTY ARTIK TARAYICI ÜZERİNDEN OYNANABİLİYOR. (doz.zone SAYESİNDE)
ANCAK BUGÜN TELİF KORKUSU VE SUNUCU SORUNU YÜZÜNDEN ARTIK TARAYICIDAN OYNMAK İÇİN SİZDEN ORJİNAL BİR OYUN DOSYASI İSTİYOR.
EĞER OYUNU İNDİRİP DOSYA BULMAKLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORSANIZ (ya da...