kanka neden alınmasın arabanın sorununu çözdüm ben benzin pompası problemliymiş ve enjektörler biraz tıkanmış ikisi toplamda 2k tuttu ve sorunum düzeldi herkese teşekkür ederim
reis araba benzin lpg arabayı acil gaz konumunda çalıştırıyorum sorun yok anında alıyor ancak benzinde çok zor çalışıyor bende ya benzin enjektörü ya basınç regülatörü ya da benzin pompasından şüpheleniyorum ustaların hepsi bir şey diyor kafa çok karışıyor o yüzden pek de araştırmadan yaptırmak...
hocam otomotiv forumları neresi bilmiyorum ve burayı kullandığım için yazdım
1759263841
hocam direksiyon çevirirken olmuyor sorun viraj alırken oluyor sabah zor çalışmasının nedeni de mi bu sizce?
kanka bendeki o şekilde değil vibrasyon yok sağ solda sade sola dönerken direkt yakıt kesiyor ve sabah çok geç çalışıyor boğularak falan yani öyle diyeyim
kanka o pinleri düzeltmen zor anakart üzeri sıkıntı ancak cımbız ve büyüteç ile halledebilirsen olur yoksa bilgisayarcıya götür onlar halleder bendede olmuştu 300 400 tl
gibi halletmiştim
depo yarımken sola dönme sorunu yoktu istop etmiyordu çalışma da normal sayılırdı
1759259673
hocam sana şöyle diyeyim aracın parçalarını genellikle internetten sipariş ediyorsun ancak aracın gidişi yol tutuşu mükemmel ben gayet memnunum 115 Bg 125 Nm Tork a sahip öyle fazla sanayiye düşen bir...
kanka aklıma gelen 3 seçenek var ya benzin pompası az basıyor ya benzin filtresi tıkalı ya da enjektörler tam randımanlı çalışamıyor düşündüklerim bunlar