KladRose isimli üyenin son içerikleri

1. K

Arabam sabah çok geç çalışıyor ve sola dönerken stop ediyor

kanka neden alınmasın arabanın sorununu çözdüm ben benzin pompası problemliymiş ve enjektörler biraz tıkanmış ikisi toplamda 2k tuttu ve sorunum düzeldi herkese teşekkür ederim
  2. K

reis araba benzin lpg arabayı acil gaz konumunda çalıştırıyorum sorun yok anında alıyor ancak benzinde çok zor çalışıyor bende ya benzin enjektörü ya basınç regülatörü ya da benzin pompasından şüpheleniyorum ustaların hepsi bir şey diyor kafa çok karışıyor o yüzden pek de araştırmadan yaptırmak...
  3. K

hocam otomotiv forumları neresi bilmiyorum ve burayı kullandığım için yazdım 1759263841 hocam direksiyon çevirirken olmuyor sorun viraj alırken oluyor sabah zor çalışmasının nedeni de mi bu sizce?
  4. K

Windows 7 hangi sürüm

ultimate daha iyi olabilir ama yine de kasma ihtimali var 2gb ram var sonuçta
  5. K

kanka bendeki o şekilde değil vibrasyon yok sağ solda sade sola dönerken direkt yakıt kesiyor ve sabah çok geç çalışıyor boğularak falan yani öyle diyeyim
  6. K

Anakart cpu led kırmızı yanıyor

fotoğraf atabilir misiniz ?
  7. K

Anakart pinleri hasarlandı

kanka o pinleri düzeltmen zor anakart üzeri sıkıntı ancak cımbız ve büyüteç ile halledebilirsen olur yoksa bilgisayarcıya götür onlar halleder bendede olmuştu 300 400 tl gibi halletmiştim
  8. K

depo yarımken sola dönme sorunu yoktu istop etmiyordu çalışma da normal sayılırdı 1759259673 hocam sana şöyle diyeyim aracın parçalarını genellikle internetten sipariş ediyorsun ancak aracın gidişi yol tutuşu mükemmel ben gayet memnunum 115 Bg 125 Nm Tork a sahip öyle fazla sanayiye düşen bir...
  9. K

aynen öyle kanka basınçtan alakalı ancak pompa mı regülatör mü orasını bilmiyorum Obd II cihazı ile kontrol yapılabiliyor mu acaba bir bilgin var mı?
  10. K

bende aynısını düşünüyorum eğer basınç düşük ve dönüşte geri kaçırıyorsa sebep bu olabilir çünkü enjektörleri söktüm çok az püskürtme yapıyor
  11. K

kanka aklıma gelen 3 seçenek var ya benzin pompası az basıyor ya benzin filtresi tıkalı ya da enjektörler tam randımanlı çalışamıyor düşündüklerim bunlar
  12. K

sente ayarında sorun olsa motoru o kadar kolay çalıştıramazsın kanka lpg ye geçtikten sonra arabada ses bile yok sente normal sensörler hata vermiyor
  13. K

yakıt tüketimi 7.6 gösteriyor tekleme sabah çalışırken yapıyor ve 2 3 saniye sonra rölanti yükseliyor sonra başka tekleme olmuyor
  14. K

reisim motoru ben topladım ancak arabanın sensörlerde falan problem yok lpg sisteminde çok rahat bir kullanımı var sorun sadece benzin sisteminde
  15. K

motorun fotoğrafı yok ancak araçtaki motor kodu s4ph 1.6
Geri