İphone 7 var. Whatsappta birine hızlı bir şekilde fotoğraf falan gönderince telefon bir takılıyor. Home butonu, on/off tuşu, ses tuşları falan çalışmıyor. Mesaj yazacağım klavye gelmiyor falan. Yaşayan var mı? Son sürüm ios yüklü. 2-3 gündür yapıyor bunu. İlla format mı atacağız yani?
Dün valorant oynarken karşı taraf bi özelliğini kullandı ekranda baya bir efekt çıktı. Ondan sonra pc dondu ve kapandı. Bunu neden yapar?
Sistem: 1660s, r5 2600, b450m ve 550W psu var. Acaba psuya fazla mı yüklendim?
( bu arada pc en performanslı güç modundaydı sonra dengeliye çektim yaşamadım...
arkadaşlar 2 haftadır pcmi kullanıyorum 0 aldım ama 3 gündür açılırken gigabyte ekranında takılıp kalıyor. Bios pilini söküp takıyorum düzeliyor ama, bios pili ekran kartının altında kaldığı için her seferinde ekran kartını sökmek zorunda kalıyorum ve biliyorum ki tak çıkar tak çıkar bu kart...
Laptopu sıfırlayayım dedim. %64 e kadar arada yeniden başlatılarak geldi. Ama 64 den ileriye gitmiyor ve açıldığı an kendini yeniden başlatıyor hiçbir şekilde ilerlemiyor. En sonunda düğmeden kapattım. Açtığım zaman yine aynı şeyi yapmaya devam etti. Ne yapayım biosa girmeye çalıştım yapamadım...
Ryzen 5 2600
Gigabyte 1660super
Gigabyte b450m s2h
GeIL 8x2 16gb ram
Hiçbir oyunda sorun olmazken bugün ets2 de full grafikte takılıp kaldı sistem reset attım düzeldi. 1 hafta olmadı sistemi toplayalı. Sizce neden olmuştur?
Amd ryzen 5 3400G 3.7 Ghz
Gigabyte b450m s2h 3200mHz am4
Geıl evo x II RGB 16GB AMD edition 3600 mhz (sonradan bi 16 daha ekleyeceğim)
Geıl 256gb ssd
PowerBoost VK-P3305B 500W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Bu apu sistem ile gta5 fs19 ats ets2 full ayarda 60 fps üstü oynatsın yeter. Sizce?