KLALPER isimli üyenin son içerikleri

1. K

İphone 7 whatsapp sorunu

Sizde de oldu mu?
  2. K

İphone 7 whatsapp sorunu

İphone 7 var. Whatsappta birine hızlı bir şekilde fotoğraf falan gönderince telefon bir takılıyor. Home butonu, on/off tuşu, ses tuşları falan çalışmıyor. Mesaj yazacağım klavye gelmiyor falan. Yaşayan var mı? Son sürüm ios yüklü. 2-3 gündür yapıyor bunu. İlla format mı atacağız yani?
  3. K

Oyun oynarken pc kapandı

Dün valorant oynarken karşı taraf bi özelliğini kullandı ekranda baya bir efekt çıktı. Ondan sonra pc dondu ve kapandı. Bunu neden yapar? Sistem: 1660s, r5 2600, b450m ve 550W psu var. Acaba psuya fazla mı yüklendim? ( bu arada pc en performanslı güç modundaydı sonra dengeliye çektim yaşamadım...
  4. K

Pc açılırken anakart yazısında takılıp kalıyor nedeeennn???

arkadaşlar 2 haftadır pcmi kullanıyorum 0 aldım ama 3 gündür açılırken gigabyte ekranında takılıp kalıyor. Bios pilini söküp takıyorum düzeliyor ama, bios pili ekran kartının altında kaldığı için her seferinde ekran kartını sökmek zorunda kalıyorum ve biliyorum ki tak çıkar tak çıkar bu kart...
  5. K

Laptop sıfırlanırken takıldı kendini resetliyor devamlı!!

Laptopu sıfırlayayım dedim. %64 e kadar arada yeniden başlatılarak geldi. Ama 64 den ileriye gitmiyor ve açıldığı an kendini yeniden başlatıyor hiçbir şekilde ilerlemiyor. En sonunda düğmeden kapattım. Açtığım zaman yine aynı şeyi yapmaya devam etti. Ne yapayım biosa girmeye çalıştım yapamadım...
  6. K

Ryzen 5 2600 Gigabyte 1660super oyunda takılma

Ryzen 5 2600 Gigabyte 1660super Gigabyte b450m s2h GeIL 8x2 16gb ram Hiçbir oyunda sorun olmazken bugün ets2 de full grafikte takılıp kaldı sistem reset attım düzeldi. 1 hafta olmadı sistemi toplayalı. Sizce neden olmuştur?
  7. K

AOC 24G2U5/BK ALINIR MI?

Alınır mı? İtopya bi sıkıntı çıkarır mı kargo veya ürün konusunda?
  8. K

İncehesap güvenilir mi?

Arkadaşlar incehesaptan pc toplamak istiyorum ama kargods vs sıkıntı çıkar mı acaba?
  9. K

Sizce Hangisi Alınır

Giriş ile ilgili değil ms ile ilgilidir gecikme olayı
  10. K

Apu sistem önerisi

Bütçe 4000 tl
  11. K

Apu sistem önerisi

Amd ryzen 5 3400G 3.7 Ghz Gigabyte b450m s2h 3200mHz am4 Geıl evo x II RGB 16GB AMD edition 3600 mhz (sonradan bi 16 daha ekleyeceğim) Geıl 256gb ssd PowerBoost VK-P3305B 500W USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Bu apu sistem ile gta5 fs19 ats ets2 full ayarda 60 fps üstü oynatsın yeter. Sizce?
  12. K

Aerocool 500w vx plus serisi psu

Ne olmaz
  13. K

Aerocool 500w vx plus serisi psu

Aerocool 500w vx plus psu 1660s ve r5 3500x de sorun yaşatır mı? Ani elektrik kesintisinde sistemi yakmayalım :)
  14. K

800 TL Monitör Tavsiyesi

lg 22MK400H 21.5 inç 75 hz 1ms 650 700 tl civarı bulunur.
Geri