Klashain isimli üyenin son içerikleri

1. K

Sizce hangisini almalıyım?

1- https://ty.gl/8xdfrup531jly 2- https://ty.gl/btcs9hh4abssv Linkler bunlar
  2. K

Sizce hangisini almalıyım?

Sadece 2 laptop arasında kaldım ama karar veremiyorum sizce hangisini almam mantıklı olur : GameRaider FLUX GR16 AMD Ryzen 9-8940HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB 115W 16inç 2.5K QHD+ 180Hz FDos Laptop 1-https://ty.gl/8xdfrup531jly HP OMEN 16-am0018nt Core Ultra 7-255H 16GB DDR5 1TB SSD...
  3. K

Çözüldü✓ HP Victus 16'da BIOS Sorunu

HP Victus 16 laptopumda BIOS'a giriş yapamıyorum. BIOS'a girmeye çalışırken siyah Victus logosunda sol altta da BIOS setup options yazısında takılı kalıyor. Baştan kurdum BIOS'u, Win+B gibi kombinasyonları denedim, cihazın gücünü boşalttım, bataryayı sökerek de boşalttım, işe yaramadı. Ne...
  4. K

HP Victus 16 S0022NT cihazın Cinebench R23 ve FurMark2 test sonuçları nasıl?

Evet hocam bu sorunun farkındayım tamda benim modelimde sorun var şuanlık ben yaşamadım 1 yıl oldu ancak yaşamayacağım anlamına gelmez umarım hiç yaşamam.
  5. K

HP Victus 16 S0022NT cihazın Cinebench R23 ve FurMark2 test sonuçları nasıl?

Cihazım HP Victus 16 S0022NT modeli R7 7840HS ve RTX 4050, laptopa Cinebench R23 ve FurMark2 testi yaptım test sonuçları, aldığım watt değerleri ve sucaklıklar bunlar. Sizce bu değerler ve sonuçlar nasıl? İşlemcimin başka testlerine baktım ve Cinebench'te 17k puanları aldığını gördüm. Neden...
  6. K

Çözüldü✓ HP VİCTUS İşlemci Watt Sınırı

uxtu kullandım hocam ama ayarlarına ve yaptığım testlere göre bence en güzeli hybrid modda kullanmak en iyi performansı ve en soğuk halini bu şekilde aldım
  7. K

Hayli hayli yetiyor 30w hybrid modda kullanmak en mantıklısı
  8. K

yapalım hocam cs2 baktım şimdi onada bakayım bunlar cs2 sonuçları 1724763884 Soldaki 30w sağdaki 65w hocam r23 de işlemci 55-65w arası gördü
  9. K

tabii ki hocam cs2 üzerinden test edeyim isterseniz
  10. K

Sorunu çözdüm hocam o kadar şey denedim mux switch devreye sokmayı hiç düşünmedim onu ayarladıktan sonra işlemci 50w ları gördü herkese teşekkür ederim yardımlarınız için 1724761804 Bu arada hocam testini yaptım mux açmadan yani 30w sınırla 15000 puan aldım çoklu çekirdekte 1724762002 Ekleme...
  11. K

mesela aynı cihaz sadece ekran kartı 4060 ama cpu 50w değerlerini görüyor
  12. K

Evet hocam her oyunda neredeyse bu sıcaklık değerlerinde gayet memnunum cihazdan ancak işlemciden tam performans alamadığımı düşünüyorum Hocam bir kez yaptım sonucunu hatırlamıyorum bi test yapayım
  13. K

Hocam evet throttle yiyor cihaz hangi laptopu alırsan al illa throttle var throttlesız bilgisayar yok ancak benim sorunum aynı model farklı cihazda bu dediğim ayarı yapınca 40-45w seviyelerini görüyor ancak ben yapınca görmüyor neden ben bunu çözmeye çalışıyorum.
  14. K

Öncelikle evet işlemci 74 ü de görüyor bazen 80 i de yani tam bir sınırlama yok ikinci olarak hocam omen hub yüklü performans moduna alıp advanced seçeneklerinden +15w ayarını ve %40 ayarlarını aktif hale getirdim ancak sonuç hala aynı bir şekilde cpu watt kilitli resmen demin yt üzerinden...
  15. K

Neredeyse hiçbir etkisi olmadı hocam 1724749027 Evet o konuda doğru sınırı fazla ama performans olarak gerçekten o sınırı aratmıyor aldığım fps ortada
Geri