Klasin isimli üyenin son içerikleri

1. Klasin

Çözüldü✓ En Uygun Özelleştirme Nasıldır

Thermalright Frozen Magic 240 alsam phantom spirit yerine? birde işlemcisi yeterlimidir
  2. Klasin

Çözüldü✓ En Uygun Özelleştirme Nasıldır

60k bütçem var https://www.gaming.gen.tr/urun/464775/cherry-son-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-12gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ alıcağım 60kya en iyi performans göstericek şekilde özelleştime yapabilirmisiniz bilgisayar hakkında çok bi bilgim yokda
  3. Klasin

Windows 11 Etkinleştirme Sorunu

windows 11i kuralı bikaç gün oldu ztn bilgisayar kendi kendine ben izin vermeden 11e uptade etti berbat yazılım yapmışlar ya
  4. Klasin

başka key denedim bu seferde böyle oldu ben napacam **
  5. Klasin

Keyim var giriyorum ama bir hata veriyor ekran görüntüsünü koyucam
  6. Klasin

Windows Başlarken Seçim İstiyor

sağolun
  7. Klasin

Windows Başlarken Seçim İstiyor

bilgisayarı açırken 2 saniyeliğine 2 tane seçenek veriyor ben win11 kullanıyorum ilk açılırken bir win11 bir win 10 olarak soruyor not yeni ssd aldıktan sonra bu oldu
  8. Klasin

Dosya Silme Sorunu %49

windows 10da büyük dosyaları silerken tam %49da kalıyor
  9. Klasin

m2 ssd önerebilir misiniz? sistemimle uyumlu

hızı az değilmi
  10. Klasin

hızı az gibi geldi bana
  11. Klasin

normalde uyumlu bi ssd sipariş etmiştim ama önceki konuma gelen mesaja ve youtubedeki yorumlardan dolayı iptal ettim o adataydı neyse anakartım b450m s2h gigabytenin 1000 lirayı 1 lira bile geçmeyecek bi ssd önerin lütfen
  12. Klasin

Çözüldü✓ SSD İLE ANAKARTIM uyumlu mu?

okuma yazma diğerine göre daha az
  13. Klasin

bu fiyata daha iyisi varsa önerin lütfen ama tam 1000 1001 bile olmaz
  14. Klasin

yeni ssd aldım uyumlumudur ana kartım b450m s2h gigabyte aldığım ssd https://www.trendyol.com/adata/a-data-500gb-nvme-gen3-x4-okuma-3300mb-s-yazma-2400mb-s-ssd-disk-aleg-750-500gcs-p-320159224?boutiqueId=61&merchantId=417379
  15. Klasin

Çözüldü✓ İşlemci Önerisi İstiyorum

İşlemci Önerisi İstiyorum Ekran Kartım Rx 580 8GB Anakart Gigabyte B450M S2H Şuanki İşlemcim Ryzen 5 1600
Geri