klc7 isimli üyenin son içerikleri

1. klc7

❌İndirim Bitti! Nothing CMF Phone 1 - 10.499 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

2 adım atmak amelelikse evet. Hareket etmeyi bırakmak için insanlar daha ne kılıflar üretecek bakalım. Akıllı ev diye diye bütün radyasyonu yatak odalarına kadar soktular ama kabul etmek lazım iyi pazarlıyorlar neyse konu çok uzayacak. Sağlıklı günler.
  2. klc7

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Kolu (849 TL)

1.5 sene önce 1100-1150 civarlarından aldık, ilginç bir şekilde ürün zamlanmıyor. İhtiyacı olan alsın
  3. klc7

Tembellik. Hareket etmesi gerekirken insanlar minimum hareket için çaba harcıyorlar. Hayatı kolaylaştırmayla alakası yok bu işin. Sadece ani banka işinde lazım olur diye almamıştım telefonu yoksa diğer her iş nfc siz halledilir.
  4. klc7

🔥İndirim Tudors 3 adet kışlık oduncu gömleği 999 TL

Kullanan var mı ? Kalitesi nasıldır ?
  5. klc7

Nakit alacaklar için hepsiburada da 9.549.
  6. klc7

Yardım İphone 15 tr bırakıp yd 15 pro alınır mı

Nakit lazımsa yap geç sormaya gerek yok. Burda sorulması gereken o fiyata yurtdışı iphonu mu yurtiçi android mi sorusu olmalı.
  7. klc7

Wraith E-Spor'dan aldığım ürünü iade etmek?

İşlemciniz nedir
  8. klc7

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Az önce vonmahlen şeffaf kılıf geldi umarım sararmaz ama pekde güven vermedi😂
  9. klc7

Youtube Ders Anlatım Videosu Nasıl Çekerim?

Umduğunuz gibi gidiyor mu
  10. klc7

Youtube Ders Anlatım Videosu Nasıl Çekerim?

Hortlatayım :) Naptınız hocam benzer düşüncelerle konuya dahil olayım dedim. Benimde benzer fikirlerim var İngilizce Öğretmeniyim.
  11. klc7

Nothing CMF Phone 1 6 Taksit 9.999 TL

Uzun süredir bu fiyatta amazonda. NFC olayı bi ihtimalle lazım olur diye almamıştım.
  12. klc7

Ugreen 5 Port 5 İn1 USB-C 100 W PD 4K Hub Çoklayıcı Gri 699TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DN6N8XND?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title şunu aldım geçtim kablosu uzun fotodaki gibi değil
  13. klc7

Ugreen 5 Port 5 İn1 USB-C 100 W PD 4K Hub Çoklayıcı Gri 699TL

Şu çoklayıcıların kablolarını niye kısa yaparlar acaba
  14. klc7

🔥İndirim North Bayou F80 Amortisörlü Monitör Kolu 🔥 985₺

Geçen senelerde aldım 1100 civarlarına 2 tane bu sene daha ucuz ne güzel :)
Geri