klementayn isimli üyenin son içerikleri

1. klementayn

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yok gelmedi. Onu direkt bot çekmiştir büyük ihtimal
  2. klementayn

37900e aldığım 13 inç M4 air geldi az önce kuzene almıştık. 2 döngüde alan kişi pilini bitirene kadar kullanıp iade etmiş sanırım adaptörün jelatinlerini sökmemiş bile. 32ye neo satılırken iyi denk geldi gibi.
  3. klementayn

❌İndirim Bitti! 🔥(31 Mart) Acefast 60W USB-C + USB-A 2 Port Hızlı Araç Şarj Aleti 320 TL 🔥

Araç şarj aleti ulaştı elime. Kalitesi elinize alınca anlıyorsunuz ayrıca ürün şeffaf olduğu için içindeki lehim kalitesini görmek de mümkün. Paylaşan arkadaşa teşekkürler
  4. klementayn

🔥İndirim Aula Win68 HE Manyetik Klavye 400 TL Trendyol kodu ile 1359TL

Rica ederim hocam alabilenlere hayırlı olsum 1.4kya 3 taksit manyetik klavye bedava gibi.
  5. klementayn

🔥İndirim Aula Win68 HE Manyetik Klavye 400 TL Trendyol kodu ile 1359TL

Sepette ILK400 kodunu girin. Kod 1500/400 TL indirim yapar ve tüm elektronik ürünlerde geçerli. link: Aula WİN68 He
  6. klementayn

❌İndirim Bitti! Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C 99TL

Cihazlara deli para veriyoruz en ucuz telefon olmuş 15-20k noname şarj aletine 100 lira vereceğinize gidin ugreen- spigene 500-600 verin kafanız rahat olsun
  7. klementayn

Fiyat iyi gibi geldi ekim kasımda da bu civarlara düşüyordu. Cloud 3 wireless kullanmaktayım aktif olarak mantıklı mı sizce?
  8. klementayn

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Benimkiler de geldi her şey sıfır bu arada
  9. klementayn

🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

2klık kılıf + 1 de magsafe cihazı çektim hocam teşekkür ederim konu için
  10. klementayn

Teşekkür ederim hocam. Gördüm siz de baya iyi fiyata almışsınız umarım sıkıntısız gelir ürünler bakalım
  11. klementayn

Şimdiye kadar en ucuzu 12399 gördü sıfır olarak hepsiburadadaydı yanlış hatırlamıyorsam 11.11 döneminde. Daha da düşüğünü görmedim. 6 taksit olarak aldım
  12. klementayn

Teşekkür ederim hocam. 9800e geldi 300 maxipuanla 9500e düşmüş oldu. Umarım sıfır ayarında gelir bakalım
  13. klementayn

Sonunda airpods pro 3 yakaladım. bakalım nasıl gelicek
  14. klementayn

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Reis yakalarsan haber eder misin sana zahmet
Geri