Klerpzx isimli üyenin son içerikleri

1. K

Çözüldü✓ 70000 TL'lik PC önerisi

Sağolun, bunu değerlendireceğim. Haklısınız.
  2. K

Dürüst konuşacağım: Bilgisayarlar konusunda bilgisizim ve ne yapacağım bilmiyorum. Biraz daha detay verir misiniz? Ayrıca 3 olan monitör isteğimi bütçeyi darboğaza sokmamak adına 2 ye düşürdüm. Bir tanesinin ultra iyi olmasına gerek yok çünkü yan monitör olacak. Siz ne önerirsiniz?
  3. K

Araştırmalarıma göre 4080'li sistem 4070ti'lı sisteme göre daha uzun gidiyormuş. 4080'li sistemi toplattırmalı mıyım yoksa hazır mı almalıyım? Hazır alacaksam ne alabilirim, Toplattırmalıysam nereden toplattırabilirim?
  4. K

Biriktirmeyeceğim. O dönemde taksit ile 70k civarında pc alacağım.
  5. K

Elimde olan bir para değil.
  6. K

Nereden toplatabilirim?
  7. K

Önerebileceğiniz sistemler nelerdir? Sistem toplama konusunda neredeyse hiç denecek kadar bilgim yok. Aşırı düzeyde bilgisizim. Bana neler tavsiye edersiniz? Hazır mı almalıyım yoksa kendim mi toplamalıyım (Toplamayı bilmiyorum toplattıracağım). Kendim toplayacaksam nereden toplatabilirim, Hazır...
  8. K

Şu anki zamana göre 70kya ne alınabilir?
  9. K

Merhaba, 2024 yılının mart ayında 70k civarı bir PC toplamak istiyorum bu fiyata her şey dahil olacak şekilde. Uzun yıllardır dandik bilgisayarlarda takıldığım için çoğu oyunda 40 FPS bile göremedim bu yüzden kendime asla kasmayacak ve uzun süreli kullanıma uygun, Yayın açabileceğim, video...
Geri