klncemre2344 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Samsung 860 evo 1tb ssd görünmüyor

geçen hafta sarı siteden 2. el aldım eve geldim taktım biosta gözüktü ekstra bi ayar yapmadım ondan sonra windowsta gözükmedi sata giriş yerini değiştirdim gözüktü bu süreçte hemen windowsta disk yönetiminde çevrimiçi gibi ayarlar yaptım bilgisayarımda diskler arasında gözüktü sonra crystal mark...
  2. K

PCH GOAT V4 Alınır mı?

reis incehesabın efsane cumasında bile 4070 ti 31k burda sistem 32k harbi 10/10 ama bana biraz oyun testinde valo0rantın fps düşük gibi geldi işlemci tabanlı oyun ama o gpunun hakkı bi 500 fps olmalıydı bence
  3. K

Sistemin fiyatı Sizce iyi mi?

kral de çok istiyorsan bilgisayarcıya ver de yani fat kasa ps4 7 oyunla 9 -10 dedim bu setde 13 14 yani tabi sen bilirsin
  4. K

bu setin fiyatı nasıl arkadaşlar

rtx 3070 ti i5 12400f 1tb m2 ssd 760watt 80 pllus psu bu set sıfır kapalı kutu şeklinde 24500 diyor güzelmi sizce değilse alternatif atarsa sevinirim
  5. K

Hangi cihazı alayım? HEMEN ALINACAK!

bilader beyaz a55i al mermi gibi telefon daha 2 ay önce tanıtıldı canavar tasarımıda çok güzel
  6. K

Sistemin fiyatı Sizce iyi mi?

reis takasta 4 k ver üstünü verme
  7. K

Sistemimi full satıyorum ne kadara gider

40a koy 37ye pazarlıkla ver
  8. K

Bu kasa ne kadar eder??

sadece kasa ise 13 civarı eder hocam
  9. K

8500g 'ye 3080 takmak

herkese hayırlı günler Ryzen 5 8500g işlemcisine ekran kartı taksak eşit şartlarda 7500f'i geçermi apu sistem alıp daha sonra ikinci el temiz bi rtx 3080 takma düşüncem var bu ikili nasıl olur sizce youtubede bulamadım
Geri