klon3 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım OLED monitör önerisi 2K- 240HZ

Aynı hızda 27GX790A-B var bu modeli önerir misiniz?
  2. K

IPS panel gözümü yoruyor, OLED'e geçersem aynı şey başıma gelir mi?

OLED panelde WOLED gözü yormuyor muhtemelen, QD-OLED denediniz mi? Yapısı gereği yorabilir diye yorumlar görmüştüm. Beklesem mi bilmiyorum, birincisi şu an 9 taksit kampanyası var amazonda son iki gün, onu kaçırırsam bir daha gelir mi bilmiyorum böyle uzun taksit avatajı. Birde yeni modellerde...
  3. K

Genelde sarı filtreli kullanırım, arkadaşımın IPS monitörünü denediğimde onun ekranı dahada sarıydı yinede o rahatsız etti mesela, tabi OLED ile IPS aynı olur mu bilmiyorum. Saol hocam bakıcam hepsine.
  4. K

Aslında baktığım IPS modelleri dandik olabilir bende emin değilim. Parlaklığı genelde düşük tutuyorum akşamları kullandığım için o yüzden fazla sorun olmaz heralde, saol bilgi için. Genelde windows sarartma modunu kullanıyorum ama gözlük daha mantıklı bi ara alayım, saol :). Çok eskiden...
  5. K

Lenovo r25f30 var, OC ile 280hz olan VA panel. Aslında baya memnunum, ama gpu ve cpu yenilediğim için 1440p'ye geçmek istedim ve geçmişken yüksek hz ve oled olsun derken daha pahalı modellere bakmaya başladım:). Yani birazda ondan uzun araştırıyorum, bir kere alayım uzun yıllar gitsin istedim...
  6. K

Alırsam ya 3.5 ya da yeni 4. nesili beklerim. O yüzden QD-OLED gerçekten göz yoruyor mu anlamaya çalışıyorum, yoksa 500hz lik modelleri düşünüyorum. Çoğu model QD oled olduğu için karar veremedim, gidip mağazadan da baktım ama kısa sürede anlayamadım. IPS gibi bakınca anında kötü gelmediği için...
  7. K

IPS panel kullanmayı denedim ancak rahatsız ediyordu, OLED için aynı şey olur mu? Benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi? Benim araştırdığım kadarıyla panel WOLED ise rahatsız etmiyormuş ancak almışken QD-OLED'in renklerinden olmak istemiyorum, bu yüzden sormak istedim.
  8. K

2K 26-27' OLED Monitör Önerisi

LG 27GX790A-B düşünmüştüm ancak bu modelden karanlıkta renklerin kötü performansı ve benzer şikayetleri okuyunca vazgeçtim. Samsung 240hz alacağıma bu daha mantıklı gelmişti, bir diğer alternatif Samsung 500 Hz, o da indirime girerse düşündüğüm bir model. Şu an fazla pahalı geliyor, özellikle...
  9. K

Önümüzdeki aylarda OLED monitör fiyatları düşer mi?

Şu an genel olarak baktığımda amerika ve avrupaya göre daha pahalı satılıyor, örneğin 25k modeller bizde 35k. 35k 55k gibi. Beklemek mantıklı mı sizce? Yoksa bu fiyatlar hep türkiyede 1.5-2x katıydı ve böyle mi kalacak?
  10. K

B650 Tomahawk 11k'ya alınır mı?

Şu an indirim yok belki biraz bekleyip alırım olmadı. 1764597259 Evet 10k gösteriyo minimum. Ya da biraz daha koyup MAX versiyonun alacağım.
  11. K

Mag B850 Tomahawk Max var dediğine göre ama 3k fazla vermem gerekiyor, fiyatlar şişik. Önerir misin?
  12. K

Kingston Beast 32GB DDR5 5600MT/s CL36 - 10730 TL

Bu daha iyi bir fırsat değil mi? Hatta 10k için çok iyi değil mi? 6000mhz kit bu fiyatta yok gibi.
  13. K

Saol hocam, baktım sanırım Aorus olan daha iyi. Ancak forumlara baktığımda hala HAWK modeli için daha iyi soğutur demişler, sanırım ATX boyutta olduğu için. Ama Aorusu biraz daha inceleyeceğim belki alırım, tam olarak farkı anlayamadım. 1764579772 B650 Hawk için çok kalite diye okumuştum yanlış...
  14. K

En çok o önerilmiş gibi gördüm, birde VRM soğutması kaliteliymiş diye. Fazla bilgim yok tabi.
  15. K

7800x3d için anakart almam lazım, şu anda 11k civarına buldum bu anakartı. Daha iyi daha ucuz bir öneriniz var mı?
Geri