Klownia isimli üyenin son içerikleri

1. K

2-3 k Klavye Önerisi

hocam memnunmusunuz acaba almayı düşünüyorumda bende varmı bi kötü yanı
  2. K

RAPİD TRİGGER İLE QUİCK TRİGGER AYNI ŞEYMİ

sorum başlıktaki gibi
  3. K

Temu RAPİD TRİGGER klavye önerisi

MERHABA TEMUDA BULGARİSTAN BÖLGESİNDEN KLAVYELER ALABİLİYORUM TEMUDA RAPİD TRİGGERLI MANYETİK SWİTCHLİ 8K klavye öneriniz varmı
  4. K

İYZİCO KAMPANYASI SADECE GAMİNG GENDEMİ GEÇERLİ?

İYZİCO KAMPANYASI SADECE GAMİNG GENDEMİ GEÇERLİ?
  5. K

LÜTFEN YARDIM 1000 megabit Dağıtıcı problemi

merhaba 1000 megabit tarifesine geçtik fakat ana modemde 1000 megabiti alırken bilgisayarlara gönderdiğimiz dağıtıcıda eski hızı alıyoruz reset attık çıkartıp taktık fakat düzelmedi bilgisi olan varmı TP-Link ARCHER C50, AC1200 Mbps 4PORT ROUTER
  6. K

1000 megabit Dağıtıcı problemi

merhaba 1000 megabit tarifesine geçtik fakat ana modemde 1000 megabiti alırken bilgisayarlara gönderdiğimiz dağıtıcıda eski hızı alıyoruz reset attık çıkartıp taktık fakat düzelmedi bilgisi olan varmı 1746035987 TP-Link ARCHER C50, AC1200 Mbps 4PORT ROUTER
  7. K

Superonline 1000 megabite geçtim ama internetim hala eski tarife

superonline da 1000 megabite geçtim internetim eski tarifede kaldı bi bilgi aldım modemin başında telefonla arıyomuşuz bazı talimatlar veriliyormuş ardından internet 1000 megabite geçiyormuş müşteri hizmetleriyle uğraşmak istemiyorum talimatları bilen aynı durumu yaşayan oldumu?
  8. K

G29 Need for Speed oyunlarını görmüyor

ya hiçbir oyunu oynatmıyor ve çözümü aradım bulamadım çok şey denedim önceden hiç böyle bir sorun yoktu çok can sıkıcı
  9. K

G29 Need for Speed oyunlarını görmüyor

Logitech g29 um var ve önceden Need For Speed oyunlarını rahatlıkla oynuyordum fakat artık hiçbir oyunda bağlantısını yaptığım halde gözükmüyor direksiyon diğer oyunlarda problem yok normal bir şekilde oynanıyor ETS vs.
  10. K

2 bin lira bütçe alınabilicek en iyi yayın kamerası?

bütçeyi fazla aşmazsanız sevinirim
  11. K

Xigmatek Odin 650W kasama soğutucu sığarmı

tamam teşekkür ederim
  12. K

Xigmatek Odin 650W kasama soğutucu sığarmı

Xigmatek Odin 650W RGB Temperli Cam Mesh Panel Mid-T Gaming Oyuncu Kasası 381 x 218 x 449 mm kasa ölçüleri bu Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu soğutucu bu kasaya sığarmı 1731327862 işlemcim 5600x uzun vadede güzel bir...
  13. K

Palit RTX 4060 Ti JetStream16GB bulunan hazırsistem alacağım işlemci önerisi

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 1727610905 ram markaları ve performansları hakkında pek bir bilgim yok vesitede sadece bu ramler var sizce hangisini tercih etmem en mantıklısı olur
  14. K

Palit RTX 4060 Ti JetStream16GB bulunan hazırsistem alacağım işlemci önerisi

e o zaman 5600 x alıp bide soğutucuya para vermeye gerek yok
Geri