kluplona isimli üyenin son içerikleri

1. K

Acer Predator Helios Neo 16 Özellikleri

up up up
  2. K

Acer Predator Helios Neo 16 Özellikleri

Şu laptopu almak istiyorum ama aklıma takılan yerler var 1) Temel işlemci frekansı 2.2 ghz ne anlama geliyor ? 2)Fan sesi nasıl çok yüksek ve rahatsız eder mi (kulaklık kullanamıyorum)...
  3. K

Acer Predator Farklı

Trendyol hem 32 gb hem de daha ucuz, her özelliği de aynı. Nasıl oluyor bu ...
  4. K

Laptop seçimi yapamadım

düz helios hangisi ? Limit dediğiniz nedir ayrıca
  5. K

Laptop seçimi yapamadım

Nasıl yani kısılmış derken 1718533970 yani gönül rahatlığıyla alabilir miyim
  6. K

Laptop seçimi yapamadım

Üretici mi .d arayıp sordum
  7. K

Laptop seçimi yapamadım

Hocam diğer tüm laptopların temel hızı 3.3 turboda en fazla 4 olur. Daima max seviyede çalışmayacak bu. Temel hız fiyat düşürmek için 2.2'ye düşürülmüş. https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/232171/intel-core-i913900hx-processor-36m-cache-up-to-5-40-ghz/specifications.html...
  8. K

Laptop seçimi yapamadım

https://www.acer.com/tr-tr/predator/laptops/helios/helios-neo-16/pdp/NH.QLVEY.001 buyur üretici de bilgisiz galiba
  9. K

Laptop seçimi yapamadım

Dostum bizzat Acer'in sitesine yazan 2.2 Üstüne satıcısını arayıp sordum o da 2.2 dedi
  10. K

Laptop seçimi yapamadım

Bana önerdiğiniz laptopun işlemci hızı 2.2 ghz
  11. K

Laptop seçimi yapamadım

Araştırdım, i9 da i7'de 2.2 ghz ile çalışıyor. Berbat ötesi. Çok yavaş.
  12. K

Laptop seçimi yapamadım

Biliyorum sorun olmayacağını ama etrafımdaki herkes hp önerip aklımı karıştırıyor
  13. K

Laptop seçimi yapamadım

hem i9 hem 32 gb ram neden aynı fiyat, işkilleniyor insan
  14. K

Laptop seçimi yapamadım

3 gündür yaptığım elemeler sonucunda Msi Katana 17'yi elemiş bulunmaktayım ama elimde kararsız kaldığım iki seçenek var. Birincisi...
  15. K

Msi katana ve Hp victus

Beğendim ama üstteki arkadaşın da fikrini duymak istedim, muhtemelen bu olacak
Geri